Închide meniul
VIDEO

Barcelona – Manchester City 3-3. Meci spectaculos în faţa a 91.000 de fani! Robert Lewandowski şi Erling Haaland, în centrul atenţiei

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 9:14

Reclamă
Barcelona – Manchester City 3-3. Meci spectaculos în faţa a 91.000 de fani! Robert Lewandowski şi Erling Haaland, în centrul atenţiei

Barcelona - Manchester City s-a terminat 3-3

Erling Haaland, Robert Lewandowski şi Andreas Christensen în Barcelona - Manchester City 3-3 / Profimedia

Barcelona – Manchester City 3-3. A fost spectacol total pe Camp Nou! Robert Lewandowski şi Erling Haaland au fost în centrul atenţiei în meciul amical dintre echipele lui Xavi şi Pep Guardiola. Duelul a fost organizat pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru persoanele care se confruntă cu scleroza laterală amiotrofică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland şi Lewandowski, foşti rivali în Bundesliga, s-au întâlnit din nou. Aceştia s-au îmbrăţişat înaintea meciului şi au făcut un schimb de replici.

Pep Guardiola, fostul antrenorul al catalanilor, a oferit imaginea serii. Marele antrenor a fost ovaţionat de cei 91.000 de fani prezenţi la meci.

Reclamă

Barcelona – Manchester City 3-3, meci spectaculos pe Camp Nou

Confruntarea amicală a început tare. Julian Alvarez a deschis scorul pe Camp Nou, în minutul 21, dar Pierre-Emerick Aubameyang a egalat rapid, după doar 8 minute.

În repriza secundă, cele două echipe au continutat să facă show. Frenkie de Jong i-a adus pe catalani în avantaj, în minutul 66, dar puştiul Cole Palmer a egalat după doar 4 minute.

Memphis Depay a marcat golul de 3-2 pentru echipa lui Xavi, în minutul 79. Finalul a fost unul spectaculos: Riyad Mahrez a egalat în minutul 90+9!

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland s-a făcut de râs

Erling Haaland s-a făcut de râs pe Camp Nou. Trimis pe teren în minutul 72, atacantul norvegian a simulat un fault în interiorul careului, iar fanii s-au amuzat.

Înainte să intre pe teren, Haaland a fost aplaudat de galeria Barcelonei.

 

Pep Guardiola, declarație fabuloasă despre Erling Haaland

Pep Guardiola a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebat despre situația lui Erling Haaland, noua vedetă de la Manchester City.

Reclamă

Jurnaliștii britanici l-au întrebat pe Guardiola la ultima conferință de presă cum gestionează Erling Haaland presiunea transferului la Manchester City. Guardiola a spus că nu știe ce este în jurul norvegianului pentru că „nu doarme cu el în pat”.

„Nu dorm cu el în pat! Nu stau cu el în casă, așa că nu știu cum se descurcă cu presiuna. În momentul în care nu marchează goluri, criticii vor spune că poate nu este bun, de parcă ar veni sfârșitul lumii. În situațiile proaste totul merge prost. Dar trebuie să fii calm în momentele rele. Cele mai bune echipe rămân pozitive.

Erling este un atacant de top. Dacă te uiți la cei mai mari atacanți din toate timpurile la vârsta lui, câte goluri au marcat, el este cel mai bun. Dar este încă la o vârstă fragedă. Trbuie să se gândească: ‘Astăzi voi fi mai bun decât ieri’. Când se va întâmpla acest lucru, el poate deveni unul dintre cei mai buni marcatori din istorie„, a spus Pep Guardiola, la ultima conferință de presă, citat de dailymail.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și