Închide meniul
VIDEO

Alex Mitriță, eroul lui Marius Șumudică în Arabia Saudită! Atacantul a spart „gheața” la Al-Raed și i-a adus lui „Șumi” prima victorie

Cosmin Cioboată Publicat: 2 septembrie 2022, 0:28

Reclamă
Alex Mitriță, eroul lui Marius Șumudică în Arabia Saudită! Atacantul a spart „gheața la Al-Raed și i-a adus lui „Șumi prima victorie

Alex Mitriță a marcat primul gol pentru Al-Raed

Alex Mitriță, în tricoul lui Al-Raed / Twitter

Alex Mitriță a fost eroul lui Marius Șumudică în Arabia Saudită. Atacantul de 27 de ani a marcat primul său gol la noua echipă, Al-Raed, în meciul cu Al Wehda, scor 1-0, în etapa a 2-a din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriță a spart „gheața” la Al-Raed și i-a adus lui „Șumi” prima victorie pe banca formației din Arabia Saudită.

Alex Mitriță, eroul lui Marius Șumudică în Arabia Saudită!

Fostul vârf al Universității Craiova a marcat unicul gol al partidei în minutul 62, la capătul unui contraatac. Mingea a ricoșat cu noroc din portar la Mitriță, care n-a iertat și a trimis în plasă dintr-o poziție ideală.

 

Reclamă

Alex Mitriță a fost integralist în ambele meciuri disputate de Al-Raed în prima ligă din Arabia Saudită. În prima rundă, formația pregătită de Marius Șumudică a fost învinsă de Abha, scor 1-2. Mitriță a fost decisiv și în meciul respectiv, reușind assist-ul la golul lui Salem.

Și Silviu Lung Jr, celălalt român din lotul lui Al-Raed, a fost folosit de Șumudică în ambele meciuri din noul sezon.

Mitriță a fost transferat sub formă de împrumutat de Al-Raed în această vară, de la New York City FC. Internaționalul român va juca la echipa lui „Șumi” până la finalul sezonului 2022/2023.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Mitriţă, discurs sincer: a refuzat Universitatea Craiova pentru a lucra cu Marius Şumudică

Atacantul de 27 de ani a fost dorit și de Universitatea Craiova, fosta sa echipă din perioada 2017-2019. În cele din urmă, Mitriță a semnat cu Al-Raed, după ce arabii i-au oferit un salariu greu de refuzat.

Alex Mitriță va încasa 84.000 de euro pe lună. De asemenea, românul a primit și un bonus de 400.000 de euro la semnătură.

„Eram în vacanță cu familia, am vorbit cu Mister, m-a sunat și vă dați seama că îmi doream de mult timp să lucrez cu el.

Este un nou capitol în viața mea. Nu voi fi singur la echipă, știu că am fost și în Arabia dată trecută și nu mi-a fost ușor. Nu am avut pe nimeni, dar acum este și Silviu cu mine, o să fie mult mai bine.

Reveneam la Craiova din alte puncte, pentru că era o perioadă scurtă, trebuia să revin. După aceea trebuia să mă întorc în America, unde eram în plin campionat și era foarte greu să mă întorc. Dar nu depinde numai de Craiova, știți foarte bine că mă duceam cu sufletul. Sunt multe la mijloc, aparțin încă de New York și nu am fost singurul care a luat decizia.

Va dați seama că nu am libertatea de a mă mișcă, dar mai am doi ani cu ei și sper ca până la urmă o să iasă bine, a declarat, recent, Alex Mitriţă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și