Închide meniul

Fiul lui Dan Șucu a semnat primul contract cu Rapid! Anunțul făcut de giuleșteni

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 17:55

Reclamă
Fiul lui Dan Șucu a semnat primul contract cu Rapid! Anunțul făcut de giuleșteni

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Fiul lui Dan Șucu a semnat primul contract de profesionist cu Rapid. Giuleștenii au făcut anunțul oficial printr-un comunicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunțat, vineri, că Dan Matei Șucu (16 de ani) și Rareș Gal (16 ani) au semnat primele contracte în calitate de jucători profesioniști și vor evolua la echipa U17.

Fiul lui Dan Șucu a semnat primul contract cu Rapid

Dan Matei Șucu este fiul cel mare al unuia dintre patronii Rapidului, Dan Șucu. Afaceristul mai are și un alt băiat, în vârstă de 14 ani, Petru Andrei Cristian.

Cu o avere de peste 120 de milioane de euro, Dan Șucu deţine jumătate din acţiunile Rapidului. În doi ani, Şucu vrea ca Rapidul să aiba un buget de 14 milioane de euro. Noul acționar al giuleștenilor a început deja renovarea bazelor Pro Rapid și Coresi.

Reclamă

Dan Șucu: „În București nu ai unde să duci copii la sport!”

Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!”, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Șucu, uluit de atmosfera din Giulești

Fanii care dau tot farmecul Giuleştiului l-au atras pe Şucu la Rapid.

Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat„, a declarat Şucu.

Cu Mutu antrenor, Rapid e în fruntea Romaniei, la egalitate cu Farul lui Hagi.

Nu există dacă, nu există dacă… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!„, e mesajul uriaş al lui Dan Şucu pentru fani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Adrian Cojocaru a oprit meciul din cauza scandărilor rasiste 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și