Închide meniul

Uluitor! Jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară: „O să râdeţi, dar aşa fac eu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2022, 11:52

Reclamă
Uluitor! Jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară: „O să râdeţi, dar aşa fac eu!

Cine este jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară

Gigi Becali, anunţ uluitor / news & archive - Romanian via Hepta

Situaţie incredibilă la vicecampioana României. Un fotbalist a fost aproape să rămână fără contract, dar s-a întâmplat o situaţie unică în Liga 1. Florin Achim este jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a fost convins de un „trimis al Domnului” pentru a nu renunţa la fundaşul de 29 de ani, care a evoluat numai câteva secunde în tricoul roş-albastru, după ce a fost transferat de la Academica Clinceni.

Florin Achim, jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară

Să vă spun sincer ce s-a întâmplat cu Florin Achim. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi, dar aşa fac eu. El are un duhovnic pe care eu îl iubesc mult, îl cheamă Imeu de la Mănăstirea… am un lapsus. A intervenit, mi-a spus că este ucenicul meu. Trebuia să plece şi am zis, stai de ce să plece. Am meciuri din 3 în 3 zile. L-am luat de un an şi nu l-am văzut. I-am spus lui Dică că vreau să-l văd, i-am dat salarii un an şi jumătate. De unde ştiu că Achim nu e bun?

Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, atunci nu avea cum. Pe stânga nu avea cum că e Radunovic. Pentru ce să nu îl ţin eu pe băiat, dacă îi dau atâţia bani pe lună„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Florin Achim a semnat un nou contract cu FCSB

Florin Achim a semnat un nou contract cu FCSB. Fundaşul dreapta adus iarna trecută de Gigi Becali la FCSB, pentru a-i face concurenţă lui Vali Creţu, a primit o veste nesperată.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Achim (31 de ani) se resemnase cu gândul că Gigi Becali va renunţa la el. Achim a jucat doar în meciul fără miză cu CFR Cluj, când a intrat în minutul 90+2 în locul lui Ovidiu Popescu. Singura „realizare” a fost că a bătut un aut.

Chiar şi în acest context, Gigi Becali a luat o decizie incredibilă. A decis să îi prelungească înţelegerea cu încă un an. Florin Achim a avut şi probleme medicale în acest sezon, lucru ce l-a împiedicat să joace mai mult.

L-am luat pe Achim ca să nu mai primim niciun autogol. Să vadă Creţu cum e presiunea de pe bancă. Pe Haruţ l-am dat ca să pot să îl iau pe Edjooma. Eu îi spun Boodjema. Poate juca şi Ovidiu Popescu fundaş dreapta ca să nu luăm autogol. Şi azi am fost aproape să luăm autogol de la Creţu„, a anunţat Gigi Becali în momentul în care l-a adus pe Achim de la Clinceni.

Reclamă

În iarnă, în momentul în care a fost transferat de FCSB, Florin Achim a fost ironizat de fanii FCSB. Aceştia au luat cu asalt reţelele de socializare şi l-au ironizat pe jucătorul adus să îl scoată pe Vali Creţu din echipă.

Peste o lună: ‘Multumim, Florin Achim!‘”, „Ăsta are kilometrajul dat peste cap„, „Este zugrav, că fotbalist nu pare„, „Când îl dă afară?!” sau „Seamănă mai mult a ospătar” au fost câteva dintre ironiile fanilor din momentul în care Achim a fost prezentat oficial.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și