Închide meniul
Foto

Ionuţ Radu s-a despărţit de Miss Italia, însă nu a stat mult timp singur. Cum arată noua iubită a portarului român

Publicat: 13 septembrie 2022, 14:50

Reclamă
Ionuţ Radu s-a despărţit de Miss Italia, însă nu a stat mult timp singur. Cum arată noua iubită a portarului român

Ionuț Radu s-a desp[r'it de Miss Italia

Profimediaimages

Ionuţ Radu are o nouă iubită, la scurt timp după ce s-a despărţit de Miss Italia. Portarul român de la Cremonese şi-a găsit alinarea în braţele Francescăi Cuccuru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a avut o relaţie intensă cu Carolina Stramare, cea care a fost desemnată în 2019 Miss Italia. Cei doi s-au despărţit după ce Carolina Stramare a apărut pe un yacht alături de starul Marcos Alonso.

Ionuţ Radu nu a fost singur multă vreme şi s-a cuplat cu Francesca Cuccuru, o tânără frumoasă din Sassari. Ionuţ Radu şi Francesca au fost şi într-o mini-vacanţă romantică la Paris, iar cei doi au postat imagini pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Ionuţ Radu a ajuns la Cremonese în această vară

Ionuţ Radu a fost prezentat oficial la Cremonese la începutul lunii iulie. Portarul român de 25 de ani a fost împrumutat de Inter, şi a renunţat la 400.000 de euro din salariul său, pentru a avea mai multe şanse să bifeze minute ca titular.

Ionuţ Radu a fost din nou împrumutat de Inter. Vicecampionii Italiei l-au cedat la formaţia nou-promovată Cremonese, care are opţiunea de a-l transfera la finalul sezonului viitor.

Reclamă

Ionuţ Radu a renunţat la o sumă considerabilă din salariul său. Radu câştigă 2,3 milioane de euro pe sezon la Inter, iar pentru a se materializa mutarea la Cremonese, românul a acceptat un salariu de 1,9 milioane pe sezon.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Cremonese a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu se afla la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei. Eşecul cu Bologna a cântărit enorm în lupta la titlu pierdută în faţa rivalei Milan şi a venit după o gafă incredibilă a românului de 25 de ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și