Închide meniul

Lionel Messi e uriaş! Record fabulos după golul marcat în Maccabi Haifa – PSG! L-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 23:15

Reclamă
Lionel Messi e uriaş! Record fabulos după golul marcat în Maccabi Haifa – PSG! L-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

Lionel Messi, execuţie fabuloasă în PSG - Nice

Profimedia

Lionel Messi a atins un record fabulos după golul marcat în Maccabi Haifa – PSG. Starul argentinian tocmai l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în ceea ce priveşte numărul de echipe împotriva cărora a marcat în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a egalat pentru PSG în partida cu Maccabi Haifa. În minutul 37, la scorul de 1-0 pentru formaţia din Israel, Messi a trimis în poartă centrarea lui Kylian Mbappe. (Video AICI)

Lionel Messi e uriaş! Record fabulos după golul marcat în Maccabi Haifa – PSG

După golul marcat cu Maccabi Haifa, Lionel Messi a ajuns la un număr de 39 de echipe diferite împotriva cărora a marcat în UEFA Champions League. Niciun alt jucător nu a mai reuşit o asemenea performanţă.

PSG, profit uriaş de pe urma lui Lionel Messi

Lionel Messi reprezintă o adevărată afacere pentru şeicii de la PSG. Transferat în 2021 de la Barcelona, argentinianul a dus profituri de 700 de milioane de euro clubului parizian, după doar un singur sezon.

Reclamă

Lionel Messi este un adevărat star la PSG. Alături de Neymar şi Kylian Mbappe, argentinianul reprezintă o atracţie pentru fanii din întreaga lume. Doar pentru vânzarea tricourilor cu numele starului ce a scris istorie pentru Barcelona, PSG a încasat milioane de euro.

În vara anului 2021, Lionel Messi şi-a anunţat despărţirea de Bacelona, clubul la care a evoluat timp de 19 ani. La scurt timp după, transferul la PSG a fost oficializat, francezii dând lovitura din toate punctele de vedere.

Iniţial, oficialii celor de la PSG au cerut puţin timp de gândire, salariul de 40 de milioane pe an al lui Messi fiind unul mare chiar şi pentru ei, având în vedere starurile deja existenete în club. Însă, au luat decizia de a-l transfera pe argentinian, iar profiturile au fost colosale.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, absent de pe lista candida’ilor pentru Balonul de AUR

Au fost dezvăluiți cei 30 de candidați pentru câștigarea legendarului trofeu. Lionel Messi este marele absent de pe lista anunțată de France Football. Real Madrid, Liverpool și Manchester City au cei mai mulți jucători pe prestigioasa listă a Balonului de Aur.

France Football a publicat în această seară lista celor 30 de fotbaliști care se vor lupta pentru cucerirea celui mai important trofeu individual din lumea fotbalului: Balonul de Aur. Gala în care se va afla marele câștigător va avea loc pe 17 octombrie.

Șocul este reprezentat de absența lui Lionel Messi de pe lista afișată de France Football. Este pentru prima oară în cariera starului argentinian, începând din 2005, când nu prinde lista nominalizaților pentru Balonul de Aur.

Messi este jucătorul care deține recordul de Baloane de Aur câștigate – 7. Atacantul lui PSG, plecat vara trecută de la Barcelona, este urmat în ierarhia respectivă de Cristiano Ronaldo (5). Starul portughez a prins lista publicată de France Football, în ciuda sezonului modest făcut de Manchester United.

Nici Neymar, colegul lui Messi de la PSG, nu a fost inclus pe lista celor 30 de candidați.

Karim Benzema, Mohamed Salah și Kevin de Bruyne se numără printre fotbaliștii care vor lupta pentru marele trofeu, în această toamnă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și