Închide meniul
Foto

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea: „Căzusem intr-o depresie cruntă. Am suferit foarte mult”

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2022, 13:35

Reclamă
Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea: „Căzusem intr-o depresie cruntă. Am suferit foarte mult”

Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux

Alina Vidican, la nunta cu Cristi Borcea / Hepta

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui Alexandru, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea

Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii. Borcea a dezvăluit cum se înţelege cu femeile de care a divorţat şi care şi-au refăcut între timp viaţa.

Reclamă

„Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și