Închide meniul
VIDEO

Scene ireale! Doi jucători de tenis s-au îmbrâncit şi ameninţat după un meci: „Era ascuns după şase oameni de pază”

Publicat: 30 septembrie 2022, 11:42

Reclamă
Scene ireale! Doi jucători de tenis s-au îmbrâncit şi ameninţat după un meci: „Era ascuns după şase oameni de pază

Scene ireale pe un teren de tenis

Captură Twitter

Scene ireale! Doi jucători de tenis s-au îmbrâncit şi ameninţat după un meci. Jucătorii Adrian Andreev şi Corentin Moutet s-au îmbrâncit la finalul unui meci la turneul challenger de la Orleans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarul Andreev şi francezul Moutet a fost adversari în optimile turneului. A câştigat Andreev, cu scorul de 2-6, 7-6 (3), 7-6 (2).

Scene ireale! Doi jucători de tenis s-au îmbrâncit şi ameninţat după un meci

La final, cei doi au mers la fileu pentru a da noroc, însă au început să se îmbrânceaască. Arbitrul de scaun a coborât pentru a interveni şi a-i despărţi pe tenismeni.

Moutet a postat ulterior un mesaj în social media.

Reclamă

Atunci când un jucător îşi permite să spună de două ori ‘f…k you’ privindu-mă în ochi, nu pot să nu îl fac să înţeleagă în felul meu că aşa ceva nu se face.

L-aţi aplaudat pe acest jucător la finalul meciului. Poate că pentru voi sunt lucruri acceptabile. Pentru mine nu. În orice caz, el m- a ameninţat şi mi-a cerut să îl aştept la ieşire. Lucru pe care l-am făcut. L-am găsit greu timp de zece minute. Efectiv era ascuns după şase oameni de pază.

Ţi-am ascultat ameninţările (…) Te aştept cu nerăbdare, să putem discuta calm”, a scris Moutet pe Instagram Stories, conform news.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și