Închide meniul

Cristi Balaj, noi detalii despre relaţia dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu: „Nu am știut să rezolvăm problemele în familie!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2022, 19:26

Reclamă
Cristi Balaj, noi detalii despre relaţia dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu: „Nu am știut să rezolvăm problemele în familie!

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu

Dan Petrescu şi Neluţu Varga / Colaj Profimedia/Hepta

Cristi Balaj a oferit noi detalii despre relaţia dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu. Patronul campioanei Românei a fost mai mult decât mulţumit de victoria uriaşă cu Slavia Praga, scor 1-0, şi i-a dat un mesaj „Bursucului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele de la CFR Cluj a transmis că nu se mai pune problema vreunui conflict între Dan Petrescu şi patron. Potrivit spuselor lui Balaj, cei doi au o relaţie foarte bună.

Cristi Balaj, noi detalii despre relaţia dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu

„I-a trimis mesaj (n.r. Neluțu Varga lui Dan Petrescu după meci). L-a încurajat și înaintea meciului. Acel conflict a apărut și din cauza noastră, nu am știut să rezolvăm în familie. Dar s-a tranșat, antrenorul va rămâne în continuare.

E scorul lui preferat (n.r. al lui Dan Petrescu). Felicitări băieților, ei sunt cei care merită, și bineînțeles, și staff-ul tehnic. (n.r. dacă această victorie a adus liniștea) Oarecum, da, doar că cerințele la CFR Cluj sunt foarte ridicate. În momentul în care apare un insucces, automat apare o oarecare frustrare.

Dar suntem conștienți de valoarea lotului nostru, de valorea jucătorilor pe care îi avem. Suntem încă în curs de formare a unei echipe. Sper într-un final să reușim să organizăm jocul astfel încât să câștigăm măcar cum s-a întâmplat aseară”, a spus Cristi Balaj, potrivit playsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Suma încasată de CFR Cluj după victoria cu Slavia Praga

Suma încasată de CFR Cluj după victoria cu Slavia Praga, 1-0, este una importantă pentru campioana României. Pe lângă milioanele pentru accederea în grupele Conference League, ardelenii încep să adune şi din victorii.

Astfel, după cei 166.000 de euro primiţi pentru egalul cu Ballkani, jucătorii lui Dan Petrescu au băgat în club încă 500.000 după succesul surprinzător din Cehia.

Pe lângă sumele datorate punctelor, CFR Cluj a mai primit de la UEFA alte 2.94 milioane de euro pentru accederea în grupele celei de-a treia competiţie europeană.

Reclamă

Dacă CFR Cluj va termina pe prima poziţie în grupa ei, va mai încasa alte 650.000 de euro, iar dacă termină pe 2, 300.000 de euro.

Cum arată grupa CFR-ului din Conference League:

1. FC Ballkani 4p
2. Sivasspor 4p
3. Slavia Praga 4p
4. CFR Cluj 4p

Helmut Duckadam: „Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj când vrea el, nu când vor alții!”

Helmut Duckadam a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Eroul de la Sevilla” este ferm convins că antrenorul nu va pleca din Gruia în următoarea perioadă.

„Toată lumea a avut impresia că Slavia Praga e o sperietoare, am văzut puțin din meci, nu am mai avut răbdare să mă uit la încă un meci complet. Îi felicit că au câștigat, au ajuns să aibă din nou șanse să se califice în primăvara europeană, le doresc multă baftă.

Se pare că au revenit la forma aceea de joc. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj când vrea el, nu când vor alții. El nu va pleca, are o clauză mare, când va avea o ofertă mai mare care să îl tenteze, poate va pleca. Asta înseamnă să respecți competiția, de aia câștigi campionatul, ăla e țelul final, să joci în cupele europene, să faci o figură frumoasă, să mergi mai departe.

Plus că și aici se câștigă bani mulți, FCSB ar fi câștigat un milion de euro din aceste două meciuri. Nu știu dacă ar fi avut prima șansă jucând cu echipa de bază, dar șansele erau cu siguranță mult mai mari”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și