Închide meniul

Billel Omrani, prăbușit pe gazon, la finalul meciului Petrolul – FCSB 0-2, după ce o petardă a explodat lângă el. Cum s-a răzbunat pe ultrașii ”găzarilor”

Dan Roșu Publicat: 10 octombrie 2022, 7:58

Reclamă
Billel Omrani, prăbușit pe gazon, la finalul meciului Petrolul – FCSB 0-2, după ce o petardă a explodat lângă el. Cum s-a răzbunat pe ultrașii ”găzarilor”

Billel Omrani, prăbușit pe gazon, la finalul meciului Petrolul - FCSB 0-2

Billel Omrani, prăbușit pe gazon, la finalul meciului Petrolul - FCSB 0-2 / gsp.ro

Billel Omrani s-a prăbușit pe gazon, la finalul meciului Petrolul – FCSB 0-2. O petardă a explodat lângă el, în timp ce sărbătorea victoria cu fanii roș-albaștrilor care au făcut deplasarea la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut o victorie extrem de importantă cu Petrolul, dar finalul a fost unul nedorit pentru jucătorii lui Nicolae Dică. În timp ce se bucurau alături de fani, o petardă a explodat chiar lângă Omrani, care a căzut ca secerat.

Billel Omrani, prăbușit pe gazon, la finalul meciului Petrolul – FCSB 0-2

Imediat, în dreptul peluzei au ajuns cei din stafful medical al clubului din Berceni. Din fericire, totul a fost doar o sperietură pentru atacantul lui Gigi Becali, care a mers pe picioarele lui la vestiare.

În momentul în care s-a ridicat de pe gazon, acesta a aruncat cu ghetele spre fanii Petrolului. Chiar Mihai Stoica a fost cel care a mers spre fanii gazdelor pentru a le recupera de pe teren.

Billel Omrani, busculat în careu de Huja

Billel Omrani putea scoate un penalty în meciul Petrolul – FCSB, din etapa a 13-a a Ligii 1. Atacantul francez a fost busculat în careu de Huja, dar nu l-a convins pe Horaţiu Feşnic că a fost faultat.

Reclamă

Faza controversată a avut loc în minutul 28. Omrani a avut prim-planul şi, chiar dacă nu avea poziţie de a şuta, a fost pus la pământ de fundaşul „lupilor”. Jucătorul de 29 de ani a cerut o lovitură de la 11 metri şi a protestat.

Horaţiu Feşnic nu a intervenit şi a lăsat jocul să continue. „Centralul” partidei a aşteptat o veste şi din cabina VAR, dar Marius Badea i-a dat dreptate şi a considerat că Omrani nu a fost faultat.

Pe reluări s-a văzut totuşi că intervenţia jucătorului de la Petrolul a fost una cel puţin la limita regulamentului. „Fault clar!„, au strigat comentatorii partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani a contribuit la deschiderea scorului de pe arena „lupilor”. În minutul 45+2, francezul a trecut de doi adversari şi i-a centrat perfect lui Dawa, care a trimis mingea în poarta apărată de Vâlceanu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și