Închide meniul

Mihai Stoichiţă, îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024: „Grupa nu e foarte ușoară! Vrem liniște, nu presiune!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 12:42

Reclamă
Mihai Stoichiţă, îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024: „Grupa nu e foarte ușoară! Vrem liniște, nu presiune!

Mihai Stoichiţă este directorul director tehnic al FRF

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoichiţă s-a arătat îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024. Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele „tricolorilor”, iar directorul tehnic al FRF a avut un mesaj clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Se putea mult mai rău și trebuie să fim mulțumiți. O grupă echilibrată, avem șanse. Favorită este Elveția, clar. În lupta pentru locul doi, noi suntem cei mai importanți, după ce am văzut în ultima vreme. Toți trebuie să-și asume o mare responsabilitate, jucătorii trebuie să fie conștienți că trebuie să aibă o determinare exemplară.

Mihai Stoichiţă, îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024

Cred că momentul relansării echipei naționale a fost septembrie, consolidarea ei trebuie să fie anul viitor. Foarte ușoară nu e, dacă stai să bine să te gândești, toate echipele, și Israel, și Kosovo, vor să ajungă la un turneu final. Trebuie să câștigăm punctele cu echipele care par mai inferioare și ce o fi cu Elveția va fi un bonus. Înainte de ultimele două meciuri aș vrea să avem o liniște, nu o presiune.

Să adunăm mai multe puncte pe faza de început. Nu mă tem că nu vom lua trei puncte în Andorra. Probabil că vom afla mai multe amănunte și de la cei din Republica Moldova, care i-au cântărit foarte bine. Trebuie să debutăm cu victorie. Edi este opțiunea FRF, mergem pe mâna lui, e normal să fie așa”, a declarat Mihai Stoichiță, la întoarcerea în țară.

Florin Răducioiu dă de pământ cu Edi Iordănescu şi şefii FRF: „Minciuni de 10 ani! Sunt sătul!”

Florin Răducioiu dă de pământ cu Edi Iordănescu şi şefii FRF, după tragerea la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2024. Fostul internaţional român vrea ca Răzvan Burleanu&co să îşi asume obiectivul calificării la turneul final.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu sunt primul, după cum a zis şi Gică Popescu, care susţine naţionala, dar care sunt argumentele pentru care mă conving pe mine Edi Iordănescu sau FRF că ne putem califica? Oamenii ăştia nu şi-au asumat, nu mi-au spus nimic!

Vreau să ştiu care este obiectivul naţionalei în următorii doi ani. Nu vreau să aud de partida cu Bosnia (n.r. – câștigată cu 4-1), despre care ştim bine cum a fost. Vreau să aud pentru ce vom lupta, care va fi abordarea meciurilor.

Sunt sătul să aud cuvinte ciudate, predictibilitate, viitor, copiii să se întoarcă… sunt nişte minciuni, minciunele! Sunt sătul! Vreau ca echipa naţională să meargă la EURO, să aud cum, care e obiectivul! Asta vreau să aud din partea celor care conduc fotbalul românesc, pentru că de aceea au fost votaţi, de aceea a fost adus şi Iordănescu.

Reclamă

Vreau să vină cineva de la FRF care va spune că vrem să ne calificăm de pe locul 2! Asta înseamnă o asumare, de aceea sunt acolo! După un deceniu de minciuni, de predictibilitate. M-am săturat de acest cuvânt, e o minciună totală. Vreau să îşi asume responsabilitatea pentru care sunt în fruntea FRF”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Recomandări

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

22:55

LIVE TEXTDinamo – Petrolul 3-0. „Câinii” au marcat din nou! Meci perfect pentru echipa lui Zeljko Kopic! „Lupii”, fără reacţie

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

22:27

Hakim Abdallah a marcat din nou şi e „pe val” la Dinamo! Execuţie de vis în derby-ul cu Petrolul

22:01

Doliu în familia lui Alex Chipciu! Fotbalistul a fost pe teren tot meciul cu Hermannstadt: „Îi mulţumim că a jucat. Condoleanţe”

21:54

FotoCum arată gazonul de pe „Arcul de Triumf”, înainte de Dinamo – Petrolul! Ce au găsit jandarmii la stadion

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 6 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”
Citește și