Închide meniul

Cosmin Olăroiu a dat lovitura la arabi! Ce premiu a încasat antrenorul român

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 19:17

Reclamă
Cosmin Olăroiu a dat lovitura la arabi! Ce premiu a încasat antrenorul român

Cosmin Olăroiu, antrenorul lunii septembrie în Emirate

Cosmin Olăroiu, într-un interviu / Hepta

Cosmin Olăroiu a fost desemnat, luni, antrenorul lunii septembrie în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Olăroiu, Al Sharjah, a obținut doar victorii în cele trei partide disputate în septembrie: 2-0 cu Al-Ahli Dubai, 3-0 cu Bani Yas și 2-0 cu Ajman.

Cosmin Olăroiu, desemnat antrenorul lunii septembrie în Emiratele Arabe Unite

Echipa lui Cosmin Olăroiu este lider în campionatul din Emiratele Arabe Unite, cu 13 puncte după cinci etape. Pe locul secund este echipa Al Wasl, cu 11 puncte, urmată de Al-Jazira, formația românului Florin Tănase, tot cu 11 puncte.

Olăroiu a întărit semnificativ lotul lui Al Sharjah în pauza competițională, aducând trei fotbaliști de mare valoare: grecul Kostas Manolas (fundaș), bosniacul Miralem Pjanic (mijlocaș) și spaniolul Paco Alcacer (atacant).

Cosmin Olăroiu a ajuns la Al Sharjah în noiembrie 2021. În primul său sezon a terminat pe locul secund.

Reclamă

Salariul uriaş pe care îl are Cosmin Olăroiu la Al Sharjah

Cosmin Olăroiu l-a înlocuit pe banca celor de la Al Sharjah pe Abdulaziz Al Yassi. Durata contractului este de doi ani. ”Oli” a dat lovitura în Emirate. Salariul anual este unul fabulos. Antrenorul român va încasa 5 milioane de euro pe sezon de la noua echipă

Acesta nu este însă este cel mai mare salariu încasat până acum de către antrenor la echipele pe care le-a antrenat în străinătate.

Cei mai mulţi bani i-a primit de la chinezii de la Jiangsu, 7 milioane de euro pe sezon. 6.5 milioane de euro a mai luat Olăroiu şi de la Shabab Al-Ahli.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și