Închide meniul
Foto

Ce face cea mai cunoscută amantă din România ca să rămână „feblețea” bărbaților cu bani. Gest incredibil al vedetei

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 8:52

Reclamă
Ce face cea mai cunoscută amantă din România ca să rămână „feblețea” bărbaților cu bani. Gest incredibil al vedetei

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a făcut toate poftele de Paşte

Vica Blochina, în timpul unei ședințe foto / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, face orice ca să rămână în cea mai bună formă, să fie mereu „feblețea” bărbaților cu bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, cea care i-a fost 14 ani amanta lui Victor Pițurcă, e printre cele mai căutate femei din showbiz. Deși a trecut de 40 de ani, vedeta încă se simte ca în prima tinerețe. Are grijă cu minuțiozitate de corpul său care a fost cândva unul de balerină.

Ce face cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, ca să rămână „feblețea” bărbaților cu bani

Vica Blochina merge în prezent la diferite tratamente ca să se mențină în formă. A apelat chiar și la un masaj special pentru eliminarea celulitei. A împărtașit totul cu urmăritorii ei.

Instagram Vica Blochina

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

Vedeta a negat vehement că ar avea probleme financiare, chiar dacă ar fi avut acele datorii la întreținere. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri.

Reclamă

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina în momentul care au apărut zvonuri că ar fi fost evacuată din casă.

Vica Blochina: „Îmi plac oamenii cu bani!”

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și