Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel: „Aşa a fost să fie! Mai întâi la rău!”

Publicat: 15 octombrie 2022, 17:51

Reclamă
Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel: „Aşa a fost să fie! Mai întâi la rău!”

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel. Dezvăluirea a fost făcută chiar de soţia Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel puteau să îşi spună adio în momentul în care omul de afaceri se afla la închisoare. Valentina Pelinel a spus că, în acel moment,a trebuit să aleagă între Borcea şi plecarea la New York.

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel. Dezvăluirea făcută de omul de afaceri

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Sacrificiul uriaş făcut de soţia lui Cristi Borcea. Prin ce a trecut Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a recunoscut care a fost cel mai greu moment din viaţa ei. Sacrificiul uriaş făcut de soţia lui Cristi Borcea, încă de la vârsta de 16 ani, a fost mărturisit de femeia care are 3 copii cu fostul patron al lui Dinamo. Valentina Pelinel a fost nevoită să plece de lângă familie încă din momentul în care era copil. Pentru a face carieră, fostul fotomodel s-a „rupt” de părinţii săi în momentul în care a ajuns la New York.

Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea nu şi-ar dori ca fetele ei să îi calce pe urme.

Reclamă

„Nu știu dacă este una neapărat foarte mare. Cred că provocarea în sine a fost faptul că a trebuit să mă rup de viața mea, de părinți, la urma urmei, de prieteni, de școală. Eu mi-am făcut mult mai târziu școala în America. Apoi, m-am înscris la distanță la cursurile din facultate.

Adică ruptura a fost cea mai grea, să te trezești, un copil de 16 ani, într-o țară străină, unde trebuie să te descurci. Da, ți s-a oferit să faci ceea ce îți place, căci asta îmi doream și visam să fiu un model de succes, dar este înfricoșător la început.

Dacă fetițele mele mi-ar zice că pleacă la 16 ani și vor să se descurce singure, nu m-ar lăsa inima. Nu este cazul lor, căci ne au pe noi ca sprijin. Eu nu am avut sprijin, nu avea cine să mă ajute în domeniul acesta. Dar știi cum este, te uiți în urmă și zici: ‘Doamne, câte am făcut! Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?’. Cred că este și inconștiența vârstei”, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Până să se căsătorească cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a avut o căsnicie de şapte ani cu Cristian Boureanu. A divorţat în 2014 pentru a fi alături de „Leonidas”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și