Închide meniul
NEWS ALERT

Prima reacţie a lui Stere Halep în scandalul de dopaj: „Simona n-are de ce să se teamă, e curată! Nu a luat niciodată vreo substanţă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 octombrie 2022, 11:34

Prima reacţie a lui Stere Halep în scandalul de dopaj: „Simona n-are de ce să se teamă, e curată! Nu a luat niciodată vreo substanţă!

Stere Halep, anunţ despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep

Colaj Hepta

Prima reacţie a lui Stere Halep în scandalul de dopaj. Tatăl Simonei Halep a spus că fiica sa n-a luat niciodată vreo substanţă interzisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost găsită dopată cu Roxadustat. Simona riscă o suspendare de 4 ani.

Prima reacţie a lui Stere Halep în scandalul de dopaj

Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva – n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată.

Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă„, a spus Stere Halep la antena3.ro.

Răspunsul lui Patrick Mouratoglou, când a fost întrebat de suspendarea Simonei Halep pentru dopaj

Răspunsul lui Patrick Mouratoglou, când a fost întrebat de suspendarea Simonei Halep pentru dopaj. Antrenorul Simonei a oferit un răspuns scurt cu privire la scandalul momentului în tenisul mondial.

Reclamă

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost depistată dopată. Substanța cu care a fost depistată Simona Halep este Roxadustat, un medicament anti-anemie. După ce Simona Halep a transmis un mesaj prin care anunţa că vrea să îşi dovedească nevinovăţia, toată lumea aştepta şi o reacţie din partea lui Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou s-a ferit să comenteze scandalul uriaş în care este implicată eleva sa. Antrenorul Simonei a spus că, pentru moment, nu va face comentarii pe această temă.

„Pentu moment, nu comentez”, a fost răspunsul antrenorului Simonei Halep pentru gsp.ro. Răspunsul vine şi în contextul în care Simona Halep a vorbit despre trădare, iar multă lume nu s-aferit să îl acuze pe antrenorul francez pentru situaţia în care se află Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis, după ce a picat un test anti-doping

Substanța cu care a fost depistată Simona Halep este Roxadustat, un medicament anti-anemie. Simona Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a strecurat şi mici atacuri.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și