Închide meniul
Foto

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu. Apariție răvâșitoare a milionarei

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2022, 19:00

Reclamă
Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu. Apariție răvâșitoare a milionarei

Vera Wang are o avere fabuloasă

Instagram Vera Wang

Vera Wang, femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu. Vedeta a avut o apariție de-a dreptul răvâșitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, Vera Wang are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.  Cea mai recentă apariție a sa a fost la o gală din New York, organizată cu ocazia strângerii de fonduri.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a defilat pe covorul roșu

Fosta creatoare de modă a impresionat pe toată lumea cu fizicul său. A purtat o rochie decoltată. Deși are 73 de ani, fanii au confundat-o cu o adolescentă.

Vera Wang a dezvăluit care e produsul eliminat din dieta ”minune” care o menține într-o formă de invidiat chiar și la o vârstă înaintată.

Fosta patinatoare ajunsă celebră creatoare de modă susține că a eliminat total din viața de zi cu zi sucurile acidulate, chiar și acele variante fără zahăr.

Reclamă

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a dezvăluit marele „păcat”

Fosta sportivă a vorbit despre felurile de mâncare de la care nu se poate abține. Preparatele din Japonia sunt preferatele ei, în timp ce marele său „păcat” în materie de fast-food este McDonalds.

Vera Wang a recunoscut că meniul său favorit, din zilele în care se abate de la regimul său alimentar, este alcătuit din Big Mac și vodcă.

„Mă bucur de toate bucătăriile: preparate din India, Mexic, Franța sau Italia. Iubesc mâncarea japoneză și, de asemenea, hot-dogii și hamburgerii. Sunt un mare fan McDonalds. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la astfel de amestecuri.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință”, a povestit Vera Wang, potrivit Forbes.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și