Închide meniul

Alegerile la președinția FRT au fost amânate. Motivul e incredibil. Care sunt candidații

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2022, 14:08

Reclamă
Alegerile la președinția FRT au fost amânate. Motivul e incredibil. Care sunt candidații

Alegerile la președinția FRT au fost amânate.

Alegerile la președinția FRT au fost amânate / Hepta

Alegerile la președinția FRT au fost amânate! Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri a Federaţiei Române de Tenis, programată, joi, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, a fost amânată din lipsă de cvorum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform statutului FRT, pentru a fi întrunit cvorumul decizional era nevoie de două treimi din numărul total al membrilor cu drept de vot, mai exact 281. La şedinţa de joi au fost prezenţi 46 din cei 421 de membri afiliaţi, a declarat, preşedintele interimar al FRT, George Cosac.

Alegerile la președinția FRT au fost amânate

Adunarea Generală Ordinară a fost amânată pentru, vineri, de la ora 11:00, însă alegerile pentru funcţia de preşedinte vor fi reprogramate luna viitoare.

În convocatorul AG publicat pe site-ul oficial al FRT se menţionează că în cazul în care nu este întrunit cvorumul de două treimi din membrii afiliaţi cu drept de vot, alegerile pentru funcţia de preşedinte vor avea loc într-o nouă Adunare Generala programată în termen de 30 de zile.

Care sunt candidații la președinția FRT

Pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis şi-au depus candidaturile cinci persoane: George Cosac, Dumitru Hărădău, Tudor Napoleon Spartacus Iacov, Răzvan Itu şi Mihai Rusu. O a şasea candidatură, a lui Costel Curcă, a fost respinsă de Comisia pentru verificarea dosarelor candidaţilor deoarece dosarul depus nu a fost însoţit de un program scris.

Reclamă

Funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis este vacantă după demisia lui Ion Ţiriac din 26 iulie 2021. De la acea dată, preşedinte interimar al FRT a fost George Cosac.

Ion Ţiriac fusese ales la 19 iunie 2019 în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri. La momentul respectiv, el declara că va sta în această funcţie doar şase luni, perioadă în care va avea ca obiective schimbarea statutului FRT şi clarificarea situaţiei fondurilor financiare de la MTS.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” Vezi toate știrile
Citește și