Închide meniul

Gigi Becali, „păcălit” de Mario Camora: „A zis că e cel mai bun fundaș central… Nişte minciuni!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 15:35

Reclamă
Gigi Becali, „păcălit de Mario Camora: „A zis că e cel mai bun fundaș central… Nişte minciuni!

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali susţine că a fost „păcălit” de Mario Camora în cazul transferului lui Rachid Bouhenna (31 de ani). Căpitanul de la CFR Cluj ar fi discutat cu Mihai Stoica despre fundaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a transferat în cele din urmă pe Bouhenna, însă prestaţiile sale nu l-au mulţumit pe patron, care l-a anunţat că va pleca la iarnă.

Gigi Becali, „păcălit” de Mario Camora

„Apărarea 100% mai are nevoie de întăriri. Revine Cristea, dar mai avem nevoie de un fundaș central. Haruț va pleca, iar Bouhenna… nu știu de unde l-a scos. Habar nu aveam cine este, a zis MM “Hai să-l luăm”. Eu m-am întrebat atunci, îl confundam cu ăla de la UTA, Erico.

Am zis “Petrescu era prost? De ce l-a dat afară?”. Că au vorbit cu fundașul stânga de la CFR, cu Camora, și i-a zis (n.r. – lui Mihai Stoica) că nu-i convenea lui Petrescu, că pasa prea mult în aparare. Cum adică? Auzi, nişte minciuni. A zis Camora că e cel mai bun fundaș central… am văzut cât de bun e”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, anunţ categoric despre lupta la titlu

Gigi Becali a făcut un anunţ categoric despre lupta la titlu. Patronul FCSB este convins că echipa sa se va lupta cu CFR Cluj pentru mult râvnitul trofeu. Latifundiarul din Pipera nu ia în calcul liderul Farul Constanţa, dar nici Rapid.

Reclamă
Reclamă

FCSB este pe locul 6 în Liga 1, după ce a ajuns la patru victorii consecutive.

„Acum zic, suntem pe loc de play-off, nu-mi mai e frică. Acum vreau să termin anul pe locul 2-3. Locul 1 e aproape imposibil. Dar Rapid poate fi detronată. Acum facem calcule pentru titlu. Farul e în lupta pentru titlu, dar nu cred că are… nu știu. CFR e cea mai puternică.

Nu vreau eu să vorbesc despre alţii, nici despre Farul, nici despre Rapid. Eu doar atât cred că o să ne batem cu CFR Cluj. Aşa cred eu. Farul este echipă extraordinară, Rapid este extraordinară, Universitatea Craiova este şi ea extraordinară, echipă valoroasă. Dar nu vreau eu să vorbesc despre alţii.

Reclamă

Hai să nu spun eu că aşa cred, ci că aşa îmi doresc, să ne luptăm cu CFR pe final”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

Gigi Becali e optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League. Patronul roş-albaştrilor este cu gândul doar la banii pe care i-a câştigat de-a lungul timpului din fotbal.

Gigi Becali susţine că a câştigat nu mai puţin de 200.000.000 de euro din fotbal. Totuşi, patronul FCSB nu a obţinut profit.

„Hai, la revedere! Se ştia dinainte. Am câştigat 200.000 de euro. Eu am câştigat 200 de milioane din transferuri, nu aţi văzut? Bine, cheltuielile au fost de 205-206 milioane. Am băgat în taxe, impozite. Ce vreţi de la mine? Bă, sunt bani 200 de milioane. Am mai dat şi de la mine!

Nu e vorba de echipă. Eu m-am bucurat de venirea lui Tavi Popescu. Înseamnă că îşi revine. Eu mă refer la viitor. Nu avem orizont şi nici viitor. Trebuie să pasez, nu vreau să jucăm doar din valoarea jucătorilor. Trebuie să avem o direcţie. Nimic n-am văzut la belgieni. Nu vreau să îi fac reproşuri lui Dică!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și