Închide meniul

Alvaro Morata, accidentat înainte de Cupa Mondială din Qatar. Anunţul făcut de Atletico Madrid

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2022, 17:44 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 21:57

Reclamă
Alvaro Morata, accidentat înainte de Cupa Mondială din Qatar. Anunţul făcut de Atletico Madrid

Alvaro Morata, accidentat înainte de Cupa Mondială din Qatar

Alvaro Morata, accidentat înainte de Cupa Mondială din Qatar / Profimedia Images

Atacantul spaniol Alvaro Morata s-a accidentat înainte de Cupa Mondială din Qatar! Ibericul, care a părăsit accidentat terenul de joc după zece minute în meciul pierdut de Atletico Madrid cu Cadiz (2-3), suferă de un edem la glezna dreaptă, dar ar putea fi restabilit la timp pentru Cupa Mondială din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie), a anunţat clubul madrilen duminică, citat de AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alvaro Morata s-a accidentat înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Examenele medicale efectuate duminică dimineaţă au arătat că „Alvaro Morata suferă de un edem la ţesutul moale de la glezna dreaptă”, a transmis Atletico Madrid într-un comunicat publicat duminică după-amiază.

Clubul madrilen nu a indicat care va fi perioada sa de indisponibilitate dar, conform presei spaniole, Alvaro Morata nu ar fi absent decât câteva zile şi, în consecinţă, va putea face deplasarea în Qatar cu echipa Spaniei, unde este unul din elementele de bază ale atacului formației iberice.

Victima unui contact cu Mamadou Mbaye în careu, pentru care madrilenii au cerut în van un penalty, Alvaro Morata i-a cedat locul pe teren lui Matheus Cunha după numai zece minute de joc.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și