Închide meniul
NEWS ALERT

Manuel Neuer a dezvăluit că a învins cancerul la piele! A suferit deja trei operaţii

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 13:00

Reclamă
Manuel Neuer a dezvăluit că a învins cancerul la piele! A suferit deja trei operaţii

Manuel Neuer a dezvăluit că a învins cancerul la piele! A suferit deja trei operaţii

Manuel Neuer, în timpul unui meci / Profimedia Images

Manuel Neuer a dezvăluit că a învins cancerul la piele. Portarul lui Bayern Munchen şi al naţionalei Germaniei susţine că a suferit deja trei operaţii. Nemţii nu se tem că ar putea rata Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În cazul meu este vorba de cancer la pielea de pe faţă. A fost nevoie de trei operaţii”, a spus Manuel Neuer pe contul personal de Instagram.

„Ţinând cont că ne antrenăm şi jucăm în aer liber, acolo unde ne petrecem şi timpul liber, e esenţial pentru noi să folosim o cremă împotriva soarelui cu o protecţie de +50”, susţine Neuer.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Paedi Protect AG (@paediprotect)

Manuel Neuer a dezvăluit că a învins cancerul la piele! A suferit deja trei operaţii

Neuer a ales să dea această veste pe Instagram, acolo unde a şi lansat o cremă împotriva soarelui alături de Angelique Kerber.

Reclamă

“Angelique are o hiperpigmentare din cauza soarelui, iar în cazul meu a fost cancer de piele la faţă, pentru care am fost operat de trei ori. De aceea, ne-am asigurat că nu mai facem compromisuri în ceea ce priveşte protecţia solară: pentru că eu mă antrenez tot timpul afară şi ador să petrec timpul liber în natură”, a precizat fotbalistul, potrivit presei internaţionale.

Un taximetrist i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer

Manuel Neuer şi-a uitat portofelul într-un taxi, la finalul lunii iulie. Şoferul a observat acest fapt, şi a încercat să afle unde-l poate găsi pe portar. Astfel, taximetristul a condus peste 120 de kilometri, şi i-a înapoiat lui Neuer ceea ce a pierdut. Cursa parcursă de acesta ar fi costat, în mod normal, în jur de 400 de euro.

În schimbul gestului, şoferul de taxi a primit o cutie prin poştă, în care se afla un tricou de-al lui Manuel Neuer, semnat de goalkeeper. Taximetristul s-a enervat, aşteptările sale fiind mult mai mari, având în vedere efortul său de a-i returna portofelul internaţionalului german.

Reclamă 4 / 0/3

„Am găsit în mașină mulți bani cash, un card și permisul de conducere al lui Neuer. Cam la 10 zile după ce am înapoiat portofelul, o cutie a ajuns la mine acasă. Era doar un tricou acolo, nici măcar cu un bilet de mulțumire. Am patru copii, și-a bătut joc de mine. O dezamăgire cruntă”, a declarat taximetristul, pentru Bild.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și