Închide meniul

Replică genială despre momentul retragerii lui Gigi Becali din fotbal. „Se duc la Muntele Athos și spun rugăciune. Părinte, adu-l înapoi pe Gigi că rămânem și noi pe drumuri!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 noiembrie 2022, 14:09

Replică genială despre momentul retragerii lui Gigi Becali din fotbal. „Se duc la Muntele Athos și spun rugăciune. Părinte, adu-l înapoi pe Gigi că rămânem și noi pe drumuri!

Adrian Şut va rămâne la FCSB, după ce negocierile purtate de Gigi Becali au picat

Gigi Becali, într-o conferinţă / Hepta

O replică genială despre momentul retragerii lui Gigi Becali din fotbal a venit de la Robert Niţă. Acesta a făcut referire şi la impactul pe care dispariţia banilor lui Becali îl va avea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Patronul a declarat, a spus tot timpul că pentru el cea mai importantă e partea financiară, cea mai importantă latură a activității fotbalistice sunt banii. Nu m-ar mira să se retragă. Mai are 2-3-4 jucători din care ar putea să recupereze investiția să iasă și pe plus să câștige ceva.

Replică genială despre momentul retragerii lui Gigi Becali din fotbal

De 5 ani de zile nu are rezultate, deci satisfacția rezultatelor nu există și atunci în momentul când îți ies gleznele afară și e frig nu îți mai ajunge plapuma.

Și când nu îți mai ajunge plapuma te bagi într-un sac de dormit și stai mai liniștit. Dacă anunță că se retrage, fac toți un grup și se duc la Muntele Athos și spun rugăciune. Părinte, adu-l înapoi pe Gigi că e groasă, rămânem și noi pe drumuri”, a spus Robert Niţă, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a intrat sub lupa lui Dănuț Lupu

Gigi Becali a intrat sub lupa lui Dănuț Lupu. Fostul internațional i-a analizat strategia impusă la conducerea FCSB-ului și a ajuns la concluzia că latifundiarul din Pipera se va retrage din fotbal în viitorul apropiat.

Reclamă

„Pentru el, FCSB a fost o jucărie care i-a adus bani”, a subliniat Dănuț Lupu, care a amintit de situația lui Cristi Borcea, de dinainte să plece de la cârma lui Dinamo.

„N-ar fi de mirare, dacă o ține în ritmul ăsta, într-un an sau doi să se retragă. Poate vrea să vândă niște jucători, să facă niște încasări… A îmbătrânit și el. Nu mai are nebuneala aia pe care o avea altădată. Dacă nu mai are rezultate… Te joci cu o jucărie, la un moment dat te plictisești de ea.

Trebuie să recunoaștem că FCSB pentru el a fost un joc. Dar un joc care i-a ieșit și i-a adus bani. Trebuie să recunoaștem că e singura echipă care e pe plus. Nu joacă nici în Champions League, nici într-o cupă, nu ia campionatul, dar e pe plus. Când te înjură puțin lumea… Borcea cum a făcut? Te cam saturi”, a spus Dănuț Lupu, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și