Închide meniul

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB! Mesaj pentru Pintilii: „El se alintă, e smerenie ce spune el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 21:24

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB! Mesaj pentru Pintilii: „El se alintă, e smerenie ce spune el!

Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Becali a exclus varianta ca Reghecampf să revină la FCSB şi a precizat că nu este cazul să vorbească despre un alt antrenor atâta vreme cât este posibil şi varianta ca Pintilii să devină principal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a renunţat la varianta ca Mihai Pintilii să accepte până la urmă să rămână antrenor principal.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Presa din Azerbaidjan a avansat varianta ca Laurenţiu Reghecampf va reveni la echipa lui Gigi Becali.

„Nu (n.r. despre varianta Reghecampf la FCSB). Dacă nu știu ce se întâmplă cu Pintilii, ce rost are să mai vorbesc despre alt antrenor? Vorbim despre altcineva când știu că nu rămâne Pintilii. Ipotetic nu are rost să vorbesc.

Deocamdată este Pintilii. Nu vreau să vorbesc despre altul. Pintilii spune că nu e pregătit pentru că se alintă. E smerenie ce spune el, el știe că poate să rămână. Oricum, el știe de la mine că dacă are rezultate rămâne”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

Mihai Pintilii nu vrea să fie antrenor principal la FCSB

Mihai Pintilii, un nou mesaj despre viitorul său la FCSB. Mihai Pintilii a spus, încă o dată, că nu vrea să fie antrenor principal la FCSB. Pintilii va mai sta pe bancă, în calitate de antrenor principal, doar la meciul cu FC U Craiova. Chiar dacă a reuşit să câştige derby-ul cu Rapid, Pintilii spune că încă nu este pregătit să fie antrenorul principal al lui Gigi Becali.

Mai e un meci la Craiova. Sper să termin cu bine, să luăm cele 3 punte. Nu am actele necesare şi nu am calitatea de a fi principal. E şi dorinţa mea”, a spus Mihai Pintilii, după Oţelul Galaţi – FCSB 0-0. Pintilii a făcut şi analiza jocului şi i-a transmis şi un mesaj lui David Miculescu.

„Băieţii au încercat, şi-au dat viaţa. Atât s-a putut. Voiam să câştigăm, că de aia am venit aici. Am avut şi câteva şanse, probabil că dacă Miculescu dădea gol altul era meciul. Se deschide meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Noi ne jucăm şansa până la final. Nu avem nimic de pierdut. Matematic mai sunt şanse, depindem şi de jocul rezultatelor. Miculescu vine de un alt mediu, la FCSB trebuie să dai de 3-4 ori mai multe decât la echipa de la care a venit. Trebuie lucrat cu el psihic, calităţi are. Nu ajungea degeaba acum. Mi s-a dus dorinţa de a intra pe teren. Mie mi-a plăcut, am fost agresivi. Va trebui să luăm cele 3 puncte. Dacă nu câştigăm, iar stăm cu emoţii pentru playoff. În campionat nu au voie să faci paşi greşiţi”, a mai spus Mihai Pintilii, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și