Închide meniul

România, mesaj de luptă după eliminarea de la Campionatul European! Ce tricouri au purtat „tricolorele”, în frunte cu Cristina Neagu şi Eliza Buceschi

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 23:04

Reclamă
România, mesaj de luptă după eliminarea de la Campionatul European! Ce tricouri au purtat „tricolorele, în frunte cu Cristina Neagu şi Eliza Buceschi

România, mesaj de luptă după eliminarea de la Campionatul European

Cristina Neagu, într-un meci pentru România / Profimedia

România a transmis un mesaj de luptă, după eliminarea de la Campionatul European. „Tricolorele”, în frunte cu Cristina Neagu, au purtat tricouri inscrpţionate în semn de protest, faţă de arbitrajul controversat din partida cu Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a încheiat Campionatul European pe ultimul loc în grupă, după ce în ultima etapă au fost învinse de Germania. „Tricolorele” au obţinut doar două puncte, după victoria cu Spania.

România, mesaj de luptă după eliminarea de la Campionatul European

Româncele au purtat tricouri speciale după ultimul meci din grupă, şi au afişat mesajul „Respectă-ne munca”, cu trimitere directă la arbitrajul din partida cu Muntenegru.

Crina Pintea a fost cea care a postat fotografia pe reţelele sociale, fotografie ce prezenta „tricolorele” care purtaru tricourile special create în semn de protest. Din poză nu lipsesc Cristina Neagu, Bianca Bazaliu sau Eliza Buceschi. Pivotul naţionalei României a mai scris în postarea sa mesaje precum „Vocea noastră contează” sau „Suntem puternice”.

Reclamă

Iniţial, jucătoarele îşi doreau să poarte tricourile cu mesajul special în partida cu Germania, însă au fost împiedicate de oficialii naţionalei României, pe motiv că pot fi suspendate.

„A fost în calcul să ieșim cu ele pe teren, însă cei din conducere au spus că mai presus de amendă putem primi suspendare. Nu știu, echipa să nu mai joace un an sau ceva de genul, pentru că noi ne-am dorit foarte mult să ieșim cu acele tricouri. Să ne respecte munca, pentru că dacă e ceva ce nu suport în viața mea și în cariera mea e când decide altcineva pe munca mea și pe munca noastră”, a declarat Cristina Neagu, pentru gsp.ro.

La finalul meciului cu Muntenegru, pierdut de România la un singur gol diferenţă, mai multe jucătoare s-au revoltat faţă de maniera în care cele două arbitre austriece au arbitrat partida. Cristina Neagu a fost cea care a avut cel mai dur discurs, chiar şi după partida cu Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu şi-a continuat valul de critici la adresa arbitrajului din partida România – Muntenegru

Cristina Neagu nu a uitat maniera controversată în care a fost arbitrată partida dintre România şi Muntenegru. Handbalista a declarat că „tricolorele” au revăzut unele faze ale partidei din etapa a doua a grupelor, şi au ajuns la concluzia că au fost puternic nedepretăţie de cele două arbitre.

„(n.r. V-ați mai uitat la faze de joc din meciul cu Muntenegru?) Sigur că ne-am uitat, a fost, a fost așa un pic de nebunie, dar asta e, asta mi se pare nedrept când altcineva decide pentru munca noastră. Atunci când e echipa adversă e mai bună, așa cum s-a întâmplat deseori, nu e nicio problemă să accepți înfrângerea cu fairplay, dar când alții decid cine câștigă pe teren, asta n-o să accept niciodată.

N-ai cum să joci handbal așa, nu ai cum! Și să știi că foarte multă lume a fost în asentimentul nostru și s-a văzut cu ochiul liber că a fost furăciune mai pe românește, dacă tot o spune furăciune”, a declarat Cristina Neagu, pentru gsp.ro.

Deşi România a încheiat competiţia pe ultimul loc, Cristina Neagu a reuşit să devină golgheterul all-time al turneului final european. Despre această reuşită personală, sportiva s-a declarat mândră de faptul că poate împărţi acest clasament select, cu nume mari ale handbalului mondial.

„E ceva ce o să rămână acolo pentru totdeauna. Sunt mândră să fiu acolo alături de nume mari ale handbalului internațional. Așa cum spuneam și mai devreme, cred că la vârsta mea am făcut un turneu foarte bun și în continuare cred că jucătoarele cu mai mare experiență au au ținut în viață echipa națională și la acest turneu”, a mai completat Cristina Neagu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și