Închide meniul
Foto

Iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu, momente grele alături de iubitul său: „Frig cumplit şi am răcit!”

Reclamă

Publicat: 28 noiembrie 2022, 9:37

Iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu, momente grele alături de iubitul său: „Frig cumplit şi am răcit!”

Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu

Colaj Instagram

Iubita fiului lui Adrian Mutu a făcut dezvăluiri incredibile despre ultimul său videoclip, în care apare şi Mario. Mara G. a spus că a avut de suferit în timpul filmărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Adrian Mutu şi-a lansat o nouă piesă: Trotinete. În videoclip apare şi iubitul său, Mario Mutu. Tânără care este de o frumuseţe izbitoare a dezvăluit că a tremurat de frig în timpul filmărilor.

Iubita lui Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, momente grele alături de iubitul său

Filmările au fost distractive, chiar dacă scenele cu motorul au fost într-un frig cumplit și am și răcit. S-a meritat efortul… În videoclip apar și fratele meu, și Mario (Mutu, iubitul ei – n.r.), pentru că vorbesc și despre ei în piesă. Ne-am distrat maxim la filmări”, a spus Mara G pentru click.ro.

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, a vorbit despre relaţia cu frumoasa Mara

Mario Mutu este într-o relaţie cu Mara, o cunoscută cântăreaţă din România. Mario Mutu a recunoscut chiar el că tânăra este noua sa iubită. Adrian Mutu are cu ce se mândri. Fiul său din căsnicia cu Alexandra Dinu pare că îi calcă pe urme. Mario Mutu are o relaţie cu frumoasă Mara, o tânără cântăreaţă din România.

Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: ‘Hai să văd și eu ce e de ea.’ O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună.

Reclamă

Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile.

A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum”, a spus fiul lui Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Mario Mutu şi iubita sa au sărit cu paraşuta

Mario Mutu şi iubita sa au avut parte de senzaţii tari. Cei doi au sărit cu paraşuta. Mario Mutu a prezentat-o pe iubita sa şi mamei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus”, a mai spus Mario Mutu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și