Închide meniul

Bogdan Stelea, savuros după ce Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB: „De sus vine o dorință, iar dorința respectivă trebuie materializată”

Publicat: 30 noiembrie 2022, 23:56

Reclamă
Bogdan Stelea, savuros după ce Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB: „De sus vine o dorință, iar dorința respectivă trebuie materializată

Bogdan Stelea, discurs dur înaintea finalelor cu Israel şi Elveţia

Bogdan Stelea, în cadrul unui eveniment / Hepta

Bogdan Stelea, savuros după ce Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB. Fostul mare internaţional român crede că deciziile vor fi luate de Gigi Becali. Informaţia că Leo Strizu este noul antrenor de la FCSB a fost oferită, în exclusivitate, de AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficial, Leo Strizu este numărul 1 în staff-ul celor de la FCSB. Neoficial, Mihai Pintilii ar fi cel care ar lua deciziile tactice. Bogdan Stelea crede că Gigi Becali va fi cel care va decide la echipă.

Bogdan Stelea, savuros după ce Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB

Știm cine o să ia decizii, cine o să facă lucruri. De sus vine o dorință, iar dorința respectivă trebuie materializată. Cine spune de sus că vrea să joace într-un anume fel, nu poate să și transpună în teren. Da, nu participă la antrenamente”, a transmis Bogdan Stelea la digisport.ro.

La rândul său, Narcis Răducan a vorbit şi el despre ultima mutare de la FCSB. Acesta crede că aducerea lui Leo Strizu în staff este o alegere bună.

E un segment foarte important (n.r.- cine conduce antrenamentele FCSB-ului) și cred că Strizu știe să antreneze o echipă. E o alegere potrivită Leo Strizu pentru FCSB. Cunoaște foarte bine jucătorii, a lucrat în ultimii ani la academie și este o valoare adăugată la ce fac ei acolo.

Reclamă

Sunt convins, că l-am cunoscut. E un tip care se va completa foarte bine cu Pintilii. Va fi un soi de management mai special, ca până acum”, a spus şi Narcis Răducan.

Primele declaraţii ale lui Leo Strizu, după numirea la FCSB

Leo Strizu a oferit primele declaraţii, după numirea pe banca FCSB-ului. Tehnicianul de 55 de ani a vorbit desre rolul pe care îl va avea Mihai Pintilii la echipă, cât şi despre cum s-a ajuns la varianta ca el să devină noul „principal” al roş-albaştrilor.

Leo Strizu a declarat că nu simte presiune, deşi a fost numit pe banca roş-albaştrilor. Tehnicianul susţine că presiune va pune în schimb pe jucători, pentru a obţine maximum de la ei.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Strizu a mai declarat că s-a ajuns la varianta ca el să fie antrenorul principal al echipei deoarece se afla deja în angrenajul formaţiei patronate de Gigi Becali.

Leo Strizu a mai mărturisit că Mihai Pintilii va rămâne alături de echipă, relaţia sa cu jucătorii fiind una extrem de strânsă.

„Eu presiune nu prea simt. Am fost un jucător mai nesimțit. Așa am fost eu ca jucător, nu mai are rost să comentăm. Dar, mereu pe unde am fost, eu zic că mi-am făcut treaba. Au mai trecut anii peste mine, m-am mai schimbat.

În schimb, eu am pus presiune pe jucători, jucători precum Vătăjelu. Toșca etc. Mereu am vrut totul de le ei, așa voi face și acum. Ușor-ușor, mi-a dat de gândit această linie pe care o are Pintilii. Nu mulți antrenori au o relație de prietenie și respect față de toți jucătorii din lot, indiferent de minutele jucate de aceștia. Vreau să continuăm pe acest drum.

S-a apelat la serviciile mele, pentru că fiind în club, urmărind împreună meciurile de la elită, poate se va forma o chimie bună între noi, astfel încât să pot să transmit eu indicații jucătorilor ca și cum ar fi de la Pintilii.

Și dacă mă chemna Mourinho, tot la Pintilii trebuia să apelezi. A fost mereu în staff-ul antrenorilor de până acum. Este foarte iubit, știe foarte multe lucruri din vestiar. Și dacă veneam cu secundul meu, tot îl păstram pe Pintilii

Cât despre mine, eu sunt un antrenor coleric, pentru că-mi doresc mereu cât mai mult de la jucătorii mei”, a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și