Închide meniul
Foto

Motivul pentru care celebra Laurette, prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac, a ajuns să facă credit la bănci

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2022, 12:57

Reclamă
Motivul pentru care celebra Laurette, prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac, a ajuns să facă credit la bănci

Motivul pentru care celebra Laurette, prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac, a ajuns să facă credit la bănci

Motivul pentru care celebra Laurette, prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac, a ajuns să facă credit la bănci

Motivul pentru care celebra Laurette, prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac, a ajuns să facă credit la bănci a fost dezvăluit chiar de artista care e aproape să se căsătorească cu fostul jucător al lui Dinamo, Magaye Gueye.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette şi-a deschis un salon de masaj chiar în Bucureşti, cu câţiva ani în urmă, iar toată afacerea s-a ridicat la 80.000 de euro. Vedeta nu a avut toţi banii cash şi a fost nevoită să se împrumute la bănci.

Motivul pentru care celebra Laurette, prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac, a ajuns să facă credit la bănci

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putem realiza acest vis”, a spus Laurette, pentru Antena Stars.

Între timp, Laurette Atindehou a dezvăluit că şi-a făcut cont pe platforma pentru adulţi OnlyFans. Laurette Atindehou a găsit o metodă prin care să îşi rotunjească veniturile. Cea despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Ion Ţiriac a recunoscut că activează pe o platformă destinată adulţilor.

Laurette Atindehou are cont pe OnlyFans

„Eu contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt absolut poze normale, eu nu postez poze indecente. Pe contul meu de OnlyFans sunt poze absolut normale, nu sunt poze duse la extrem. Sunt poze foarte normale, sunt poze sexy, dar nimic vulgar, nimic ieșit din comun.

Reclamă

Depinde ce fel de content faci, dacă faci un content pentru adulți poți să câștigi sume destul de mari, dar dacă faci un content decent și simplu sumele variază, dar depinde foarte mult de contentul pe care tu vrei să-l ai pe OnlyFans.

Se pot câștiga și mii de euro, dar depinde doar de contentul pe care vrei să-l faci tu. Dacă doar dai anumite sfaturi nu poți să câștigi sume mari pentru că bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult decât văd pe Instagram și Facebook„, a spus Laurette pentru spynews.ro.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și