Închide meniul
EXCLUSIV

Dănuţ Lupu a anunţat care este singurul jucător care poate fi decarul naţionalei României: „Am putea să spunem că ar putea să preia acest rol”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2022, 13:44

Dănuţ Lupu a anunţat care este singurul jucător care poate fi decarul naţionalei României: „Am putea să spunem că ar putea să preia acest rol

Dănuţ Lupu a anunţat care este singurul jucător care poate fi decarul naţionalei României

Dănuţ Lupu, în timpul unui demonstrativ / Hepta

Dănuţ Lupu a anunţat care este singurul jucător care poate fi decarul naţionalei României. Fostul mare mijlocaş al tricolorilor l-a numit pe Ianis Hagi, care însă este accidentat şi a ratat aproape tot anul 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupu l-a uitat pe Nicolae Stanciu, cel care încearcă să revină în fotbalul din Europa. La chinezi, Stanciu are 8 goluri şi 8 assisturi, în 23 de meciuri.

Dănuţ Lupu a anunţat care este singurul jucător care poate fi decarul naţionalei României

„Dintre toţi jucătorii pe care îi are echipa naţională, în afară de Ianis Hagi, am putea să spunem că ar putea să preia acest rol, momentan cred că echipa naţională nu are jucător un decar, care poate să câştige un meci de unul singur.

E o problemă acum în fotbalul mondial, gândiţi-vă câţi decari avea o echipă, 3-4, acum dacă mai sunt vreo 5-6 care mai putem spune că sunt mingicari. Asta e din cauza faptului că antrenorii au făcut din fotbal o matematică, nu mai e plăcerea aia de a juca fotbal, pe toată lumea interesează doar rezultatul şi nimic altceva”, a spus Lupu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers. Clubul scoțian l-a înlocuit pe Giovanni van Bronckhorst, care a fost demis în urmă cu două săptămâni. Rangers a anunțat, luni, că englezul Michael Beale va fi noul antrenor principal al formației de pe Ibrox. Tehnicianul a semnat un contract până în 2026.

Reclamă

Beale o cunoaște pe Rangers. A mai fost secund la echipa lui Ianis Hagi în perioada 2018-2021. A plecat odată cu Steven Gerrard.

Englezul a antrenat până acum o singură echipă de seniori. O pregătea pe Queens Park Rangers de la începutul acestei stagiuni. De-a lungul carierei a mai fost secund la Aston Villa și Sao Paolo și a pregătit echipele U21 a lui Liverpool.

„Este fantastic să mă întorc și să văd pe toată lumea în această dimineață, există câteva fețe noi, dar au rămas unii oameni pe care îi cunosc foarte bine, așa că este grozav să-i văd pe toți. Sunt extrem de mândru, Rangers este un club minunat, este o instituție. Pentru toți cei care lucrează aici este un privilegiu imens, dar să fii managerul acestui club de fotbal este extrem de special. Câțiva oameni minunați au stat pe acest scaun înaintea mea și sunt extrem de mândru că sunt persoana care stă aici acum„, a spus Michael Beale, conform site-ului oficial al lui Rangers.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și