Închide meniul
EXCLUSIV

Dănuţ Lupu, dezvăluire fabuloasă: „Au fost acele glume ale lui Hagi că mergem la Melody şi să vină fetele”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2022, 11:39

Reclamă
Dănuţ Lupu, dezvăluire fabuloasă: „Au fost acele glume ale lui Hagi că mergem la Melody şi să vină fetele

Dănuț Lupu a făcut dezvăluiri savuroase

Dănuț Lupu a vorbit despre echipa naţională a României / AS.ro

Dănuţ Lupu, dezvăluire fabuloasă despre un moment de la echipa naţională a României. Lupu spune că i-a rămas în suflet atmosfera după meciul cu Danemarca din 1989, scor 3-1, când „tricolorii” au obţinut calificarea la Campionatul Mondial din 1990.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a sărbătorit calificarea la Melody, cel mai celebru club din acea vreme. Memorabile au fost şi imaginile cu Gică Hagi. „Regele” a făcut atunci o glumă care a devenit virală. „Ce-mi plac femeile”, a fost remarca lui Hagi înainte ca jucătorii să plece la Melody.

Dănuţ Lupu, dezvăluire fabuloasă de la echipa naţională

Nu o să putem uita niciodată acel meci cu Danemarca în care ne-am calificat la Campionatul Mondial. Au fost acele glume ale lui Hagi că mergem la Melody şi să vina fetele. Oricum eram o generaţie care a fost cea mai bună a fotbalului românesc. Am mers în Melody, dar trebuie să recunoaştem că eram cuminţi noi în vremea aia pentru că era şi Nicu Ceauseascu cu noi„, a dezvluit Dănuţ Lupu în exclusivitate pentru AS.ro.

Dănuţ Lupu a anunţat care este singurul jucător care poate fi decarul naţionalei României

Dănuţ Lupu a anunţat care este singurul jucător care poate fi decarul naţionalei României. Fostul mare mijlocaş al tricolorilor l-a numit pe Ianis Hagi, care însă este accidentat şi a ratat aproape tot anul 2022. Lupu l-a uitat pe Nicolae Stanciu, cel care încearcă să revină în fotbalul din Europa. La chinezi, Stanciu are 9 goluri şi 8 assisturi, în 24 de meciuri.

„Dintre toţi jucătorii pe care îi are echipa naţională, în afară de Ianis Hagi, am putea să spunem că ar putea să preia acest rol, momentan cred că echipa naţională nu are jucător un decar, care poate să câştige un meci de unul singur.

Reclamă
Reclamă

E o problemă acum în fotbalul mondial, gândiţi-vă câţi decari avea o echipă, 3-4, acum dacă mai sunt vreo 5-6 care mai putem spune că sunt mingicari. Asta e din cauza faptului că antrenorii au făcut din fotbal o matematică, nu mai e plăcerea aia de a juca fotbal, pe toată lumea interesează doar rezultatul şi nimic altceva”, a spus Lupu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers. Clubul scoțian l-a înlocuit pe Giovanni van Bronckhorst, care a fost demis în urmă cu două săptămâni. Rangers a anunțat că englezul Michael Beale va fi noul antrenor principal al formației de pe Ibrox. Tehnicianul a semnat un contract până în 2026.

Beale o cunoaște pe Rangers. A mai fost secund la echipa lui Ianis Hagi în perioada 2018-2021. A plecat odată cu Steven Gerrard.

Reclamă

Englezul a antrenat până acum o singură echipă de seniori. O pregătea pe Queens Park Rangers de la începutul acestei stagiuni. De-a lungul carierei a mai fost secund la Aston Villa și Sao Paolo și a pregătit echipele U21 a lui Liverpool.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și