Închide meniul
Video

David Popovici, un nou record în 2022! Performanţă spectaculoasă la Campionatele Mondiale în bazin scurt

Dan Roșu Publicat: 14 decembrie 2022, 11:37

Reclamă

David Popovici, un nou record în 2022!

David Popovici, un nou record în 2022 / Profimedia Images

David Popovici a stabilit un nou record în 2022. Campionul nostru a înotat în 45.91 secunde în semifinalele probei de 100 m liber, de la Campionatele Mondiale în bazin scurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă calificarea în finala competiţiei, David Popovici a bătut recordul mondial la juniori în proba de 100 m liber. El a obţinut al cincilea timp printre cei ajunşi în ultimul act.

David Popovici, un nou record în 2022!

David Popovici va lupta pentru medalii joi, de la ora 10:42, în direct şi în exclusivitate pe AntenaPLAY. În seria lui, Popovici a terminat pe 2, fiind depăşit de Maxime Grouset (45.58).

David Popovici continuă să scrie istorie și la Melbourne, acolo unde a ajuns din postura celui mai bun înotător al lumii, în 2022. El va concura în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 13-18 decembrie, după ce a câștigat de-a lungul anului 11 medalii de aur, la competițiile europene și mondiale.

Reclamă

David Popovici, înotătorul anului 2022

David poate atinge perfecțiunea în 2022 la probele de 100 m și 200 m liber, acolo unde a câștigat toate medaliile puse în joc la competițiile mondiale și europene de juniori și seniori, pe tot parcursul anului.

Semifinalele și finalele celor mai tari probe de la Campionatele Mondialele de înot în bazin scurt vor avea loc în perioada 13-18 decembrie, începând cu ora 10:30 (ora României) și vor fi transmis în exclusivitate pe AntenaPLAY. Seriile se vor desfășura de la ora 02:00, de asemenea doar pe AntenaPLAY.

”Vreau şi să văd Australia, vreau să concurez în Australia şi să reintru într-o forma de competiţie. Ar fi greu de gestionat un Campionat Mondial la finalul anului, dacă ar fi fost o competiţie de obiectiv mare, pentru că, deşi este un concurs important pentru mulţi, eu încă trebuie să câştig experienţă. Eu acum învăţ, mai am foarte multe de învăţat de la adversarii mei mai buni decât mine în bazin de 25 metri, aşa că pentru mine acest Mondial este ca o călătorie în care învăţ”, a spus supercampionul nostru, la plecarea spre Australia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și