Închide meniul

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi nu revine pe „Camp Nou”: „Uitați pentru moment de Barcelona!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 decembrie 2022, 17:08

Reclamă
S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi nu revine pe Camp Nou”: Uitați pentru moment de Barcelona!”

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi nu revine pe „Camp Nou”

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi nu revine pe „Camp Nou”! Guillem Balague, jurnalist BBC și un apropiat al lui Lionel Messi, a vorbit despre motivele pentru care starul de la PSG nu va reveni la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi (35 de ani) a fost transferat de PSG, în vara lui 2021, liber de contract, de la FC Barcelona.

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi nu revine pe „Camp Nou”

Guillem Balague susține că nu se pune problema ca, în acest moment, Lionel Messi să revină la FC Barcelona, deoarece s-ar fi înțeles cu PSG pentru prelungirea contractului. Ba mai mult, oficialii de pe „Camp Nou” nici nu l-ar fi contactat pe Messi, pentru o eventuală revenire la FC Barcelona.

„Practic, s-au pus la punct toate detaliile cu PSG. Barcelona nu l-a contactat nici pe el, nici pe tatăl său, pentru a veni cu o ofertă.

Așa că nu Messi este cel care nu vrea să se întoarcă la Barcelona. De fapt, el nici măcar nu a primit întrebarea.

Reclamă

Dar este fericit cu tot ce are la PSG și când se întoarce din vacanță acordul va fi pus și pe hârtie. Viața lui din Paris este echilibrată și are șanse reale de a câștiga din nou Liga Campionilor.

În plus, va putea candida din nou pentru Balonul de Aur. Uitați pentru moment de Barcelona sau MLS, Leo va rămâne în Paris”, a explicat jurnalistul Guillem Balague.

Ce spune Joan Laporta despre revenirea lui Lionel Messi la FC Barcelona

„Messi este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Este fanul Barcelonei, inima lui bate pentru Barcelona. Așa că zvonurile legate de el sunt normale.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se va întoarce Messi la Barcelona? Este jucătorul lui PSG. Ne-ar plăcea să îl avem pe Leo înapoi aici într-o zi, dar vom vedea”, a declarat, recent, Joan Laporta, președintele Barcelonei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și