Închide meniul

Bănel Nicoliță și-a setat un obiectiv clar: „În acel moment, o să-l sun pe Gigi Becali”

Sebastian Cristian Publicat: 25 decembrie 2022, 15:38

Reclamă
Bănel Nicoliță și-a setat un obiectiv clar: În acel moment, o să-l sun pe Gigi Becali”

Bănel Nicoliță și-a setat un obiectiv clar

Profimedia

Bănel Nicoliță și-a setat un obiectiv clar legat de școala sa de fotbal. Fostul internațional român vrea să crească cât mai mulți jucători de valoare la școala pe care a deschis-o primăvara trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Nicoliță vrea să-i propună pe micuții talentați la FCSB, luând legătura direct cu Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Bănel Nicoliță și-a setat un obiectiv clar: „În acel moment, o să-l sun pe Gigi Becali”

Fostul jucător de la FCSB a recunoscut că are o relație foarte bună cu latifundiarul din Pipera și speră să-i trimită cât mai curând jucători de valoare.

„Cu Gigi am o relație bună. Nu l-am sunat niciodată pentru a-i cere ceva. Sincer! Am mai vorbit când am jucat în Liga 1. Când eram la Viitorul. Știi când îl voi suna? Când voi avea un copil bun la școala mea. Îl duc cu drag acolo și îl sun direct pe el”, a declarat Bănel Nicoliță pentru gsp.ro. 

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale. Fostul fotbalist a vorbit despre divorțul de Cristina și recunoaște că a greșit enorm în momentul în care a plecat de acasă pentru a investi toți banii la Făurei.

Reclamă

„Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și