Închide meniul

Cum a decis Gigi Becali antrenorul FCSB-ului pentru acest sezon: „Acel meci l-a convins”

Sebastian Cristian Publicat: 28 decembrie 2022, 16:31

Reclamă
Cum a decis Gigi Becali antrenorul FCSB-ului pentru acest sezon: Acel meci l-a convins”

Gigi Becali și-a ales favoritul de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a decis antrenorul FCSB-ului pentru acest sezon după meciul cu Rapid. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a dezvăluit ce l-a convins pe patronul echipei să continue cu Mihai Pintili.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Nicolae Dică și-a încheiat cel de-al doilea mandat la FCSB, clubul bucureștean era în căutare de antrenor.

Cum a decis Gigi Becali antrenorul FCSB-ului pentru acest sezon

Mihai Pintili a preluat echipa însă, și, chiar dacă inițial era vorba doar de un mandat de scurtă durată, Gigi Becali a fost convins să meargă pe mână lui Pintili pentru tot restul sezonului.

Victoria clară în fața Rapidului, scor 3-1, de pe Arena Națională l-a convins pe latifundiarul din Pipera să nu aducă un alt antrenor.

„După meciul cu Rapid erau două săptămâni de pauză – echipa naţională. Şi eu i-am spus lui Gigi că n-are niciun sens să vorbeşti cu niciun antrenor, că nimeni nu-ţi vine acum. E meciul cu West Ham, care s-ar putea să ne dea cu terenul în cap şi meciul cu Rapid unde, de ce să nu recunoaştem, la situaţia în care eram noi atunci, Rapid era favorită.

Reclamă

Şi atunci Gigi a zis: «bun, ok, mergem aşa cu ce avem şi după aia vedem ce şi cum». Şi prestaţia echipei din meciul cu Rapidul l-a convins pe Gigi că n-avem nevoie să aducem un antrenor, care să vină cu filosofia lui, cu staff-ul lui, habar n-am, nu era momentul atunci”, a dezvăluit Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, declarație sinceră despre averea pe care o are

Gigi Becali a avut o declarație sinceră despre averea pe care o deține. Patronul de la FCSB are o avere estimată la aproximativ două miliarde de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și