Închide meniul
Foto

Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist: „Nu o să murdăresc niciodată asta!”

Publicat: 29 decembrie 2022, 17:51

Reclamă
Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist: „Nu o să murdăresc niciodată asta!”

Raluca Macovei a avut o relaţie cu Adrian Neaga

Raluca Macovei, alături de Oana Zăvoranu

Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist. Este vorba de Raluca Macovei, cea care a avut o relaţie ferită de ochii presei cu Adrian Neaga, fost jucător la Steaua şi în naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Macovei a anunţat că s-a despărţit de Adrian Neaga, cu care avea o relaţie din 2015. Aceştia au avut grijă, ani la rândul, să îşi ţină departe de ochii presei relaţia. Cei doi au împreună 2 copii.

Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist

„Astăzi se încheie pentru mine mai repede un an. Un an ce a fost cu bune şi rele, dar care nu m-a schimbat ca om deloc. Spre bucuria unora ce abia aşteaptă, anunţ că de astăzi s-au incheiat 7 ani de relaţie. Dar din care sunt fericită că am rămas cu 2 îngeraşi frumoşi ! Vă doresc un an nou liniştit alături de toţi cei dragi!„, a fost mesajul făcut public de Raluca Macovei pe rețelele de socializare. Raluca Macovei a revenit şi cu o scurtă declaraţie.

Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii. Nu o să murdăresc niciodată prin nicio declarație numele și respectul unui om

care a muncit ani de zile pentru asta! Nu îmi stă în caracter, iar tot ce pot să spun este La mulți ani tuturor și un An Nou Fericit!” a spus Raluca Macovei pentru spynews.ro.

Reclamă

Calvarul prin care a trecut vedeta care a ținut din 2015 secretă relația cu un bărbat celebru din România

Raluca Macovei a trecut prin momente grele în 2017. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Raluca Macovei a vorbit, la acel moment, despre momente teribile prin care a trecut.

Doamna doctor a început să plângă, zice eşti suspectă de cancer de col… Mi s-au tăiat picioarele. M-a terminat. Am plecat fără să plătesc consultaţia. M-am aşezat în faţa clinicii şi am început să plâng (…) Am început căutările pe Internet până nu mai aveam ce citi. Deja intrasem pe forumurile din străinătate. M-am dus acasă, am început să plâng, nu am mai răspuns nimanui la telefon. Vorbeam cu mama. M-am inchis in mine şi am spus că nu pot să cred că mie mi se întâmplă asta„, a spus Raluca Macovei, la acel moment, la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și