Închide meniul
Foto

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez, în Arabia Saudită. Ce urmează pentru starul lui Al-Nassr

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 ianuarie 2023, 9:04

Reclamă
Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez, în Arabia Saudită. Ce urmează pentru starul lui Al-Nassr

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo, alături de Georgina Rodriguez / Profimediaimages

Legea din Arabia Saudită îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască în aceeaşi casă cu Georgina Rodriguez, după ce starul portughez a semnat un contract fabulos cu Al-Nassr. Atacantul de 37 de ani a primit însă asigură de la „şeicii” clubului că nu va avea probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a parafat o înţelegere valabilă până în 2025 şi va încasa un salariu anual de 200 de milioane de euro. A fost prezentat în faţa a zeci de mii de fani şi aşteaptă să debuteze la noua sa echipă.

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a avut-o alături, la prezentare, pe iubita lui. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur este de şase ani într-o relaţie cu Georgina Rodriguez, cea cu care are şi doi copii. Nu au ajuns încă la altar.

Legea din Arabia Saudită le interzice cuplurilor care nu sunt căsătorite să locuiască împreună. Jurnaliştii de la sport.es, care citează Agenţia EFE, au vorbit cu doi avocaţi de la Riad şi aceştia au asigurat că „dacă îşi doresc, pot sta în aceeaşi casă”

Deşi legile interzic convieţuirea fără act de căsătorie, autorităţle au început să închidă ochii şi să nu acuze pe nimeni. Desigur, aceste legi pot fi folosite atunci când este o problemă sau o infracţiune„, a precizat unul dintre aceştia.

Reclamă

Autorităţile din Arabia Saudită nu se amestecă în această chestiune, în cazul expatriaţilor. Totuşi, legea continuă să interzică coabitarea în afara căsătoriei„, a transmis celălalt avocat.

Totuşi, Cristiano Ronaldo a fost asigurat că nu va avea nicio problemă cu legile, mai ales că este imaginea Arabiei Saudite la mijloc.

Familia este fericită. Când iau decizii, familia mă susţine, mai ales copiii şi soţia mea. Primirea de ieri a fost minunată. Este o oportunitate să schimb mentalitatea unor generaţii. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări„, a declarat Cristiano Ronaldo la prezentare.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo va locui într-un palat desprins din filme

Pe lângă salariul astronomic, care îl transformă în cel mai bine plătit fotbalist din istorie, CR7 va avea la dispoziție un palat unde va locui alături de familie.

Potrivit KSA Sports, Cristiano Ronaldo a primit din partea conducătorilor lui Al-Nassr 5 mașini de lux și o vilă de „5 stele” în Riad, în care lusitanul va beneficia de toate condițiile, la cel mai înalt nivel.

În palatul său, Ronaldo va beneficia de o firmă privată de pază, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, un teren de baschet, două săli de gimnastică și 3 restaurante.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.400 de euro, în fiecare minut 373 de euro și în fiecare secundă 6,2 euro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și