Închide meniul

Ianis Stoica vorbește despre perioada petrecută la FCSB: „Nu-mi convine! Niciodată n-am avut un statut de titular!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 ianuarie 2023, 23:03

Reclamă
Ianis Stoica vorbește despre perioada petrecută la FCSB: Nu-mi convine! Niciodată n-am avut un statut de titular!”

Ianis Stoica vorbește despre perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/hepta

Ianis Stoica, proaspăt împrumutat la U Cluj, vorbește despre perioada petrecută la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a decis să-l împrumute pe Ianis Stoica la U Cluj, până la finalul sezonului.

Ianis Stoica vorbește despre perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica (20 de ani) susține că nu este mulțumit de faptul că FCSB a decis să-l trimită la U Cluj. Totodată, tânărul jucător a acuzat faptul că, la echipa bucureșteană, nu a avut statutul de titular.

„Normal că este greu. După sezonul trecut aveam alte așteptări, dar așa este în fotbal. Nu-mi convine, dar e bine că am ajuns aici și am șansa să demonstrez.

Niciodată n-am avut un statut de titular, am fost doar o promisiune. Au fost Claudiu Keșeru, apoi Dumiter, am avut și eu meciuri din postura de titular, dar nu multe. Am fost mereu varianta 2 sau 3. Dar mă bucur că am reușit să ajut cât am putut și sper să mă întorc mult mai puternic. 

Reclamă

Foarte mare (n.r. presiunea de la FCSB) pentru că erau așteptări mari de la mine. Toți voiau să marchez, lucru pe care l-am făcut sezonul trecut. Anul ăsta n-am dat gol și oarecum lumea era obișnuită. Așa s-a ajuns aici, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Ianis Stoica, pentru gsp.ro.

Ianis Stoica: „Mulți din cei care joacă de tineri se pierd!”

„Mulți din cei care joacă de tineri se pierd. Eu am reușit să mă mențin până la vârsta asta. De mic au tot apărut articole despre mine și a fost o presiune mare la fiecare antrenament.

Trebuia să dau gol, să nu ratez. Uite, poate și din cauza lipsei de experiență am ratat ocaziile pe care le-am avut la Steaua… Ăsta e fotbalul! Dacă vrei să ajungi undeva, trebuie să joci sub presiune pentru că altfel n-ai nicio șansă”, a mai spus Ianis Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și