Închide meniul

Marco Dulca, prima reacție după despărțirea de FCSB: „Nu îmi plăcea situația de acolo!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 19:15

Reclamă
Marco Dulca, prima reacție după despărțirea de FCSB: Nu îmi plăcea situația de acolo!”

Marco Dulca, ferm în privința șanselor FCSB-ului la titlu, după ce a fost dat afară de la echipă

Marco Dulca, în meciul FCSB - West Ham / Profimedia

Marco Dulca a oferit prima reacție după despărțirea de FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Dulca (23 de ani) s-a despărțit de FCSB după numai cinci luni petrecute la formația bucureșteană.

Marco Dulca, prima reacție după despărțirea de FCSB

Marco Dulca susține că a fost deranjat de statutul de rezervă pe care îl avea la FCSB, motiv pentru care a decis să părăsească echipa bucureșteană.

Totodată, tânărul fotbalist spune că se află în discuții avansate pentru a reveni la Chindia Târgoviște.

Sunt pe acasă, mă antrenez, momentan nu am ce să fac altceva. Lucrez cu un preparator fizic pe care îl cunosc de mai mult timp și cu câțiva prieteni fotbaliști. De când am ajuns acasă, am început să mă pregătesc. Am fost plecat câteva zile în vacanță cu familia, dar după aia am reluat antrenamentele.

Reclamă

Am discutat cu cei de la Chindia. Le-am zis că aș fi dispus să mă întorc până în vară. A rămas că ne vom auzi săptămâna asta. Din câte am discutat, nu sunt probleme. A rămas că ne auzim să discutăm despre contract. Au fost și ei dispuși să semnez până în vară. Aș fi vrut să fiu în cantonamentul din Antalya cu echipa, dar am întâmpinat o problemă și nu am reușit să ajung.

Am plecat de la FCSB cu gândul de a juca pentru că nu îmi plăcea situația de acolo. Nu vreau să fiu un jucător care să stea pe bancă și să ia bani. Nu am mers acolo pentru bani”, a declarat Marco Dulca, pentru digisport.ro.

Marco Dulca l-a dezamăgit pe Gigi Becali

Adus în vară, Marco Dulca nu a reușit să impresioneze prin evoluțiile sale, motiv pentru care Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a decis să renunțe la el.

Reclamă 4 / 0/3

Marco Dulca a avut apariții în 13 partide pentru FCSB, nemarcând niciun gol.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Marco Dulca are o cotă de 800.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și