Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, avertizat în privința iubitei Corina Caciuc. „Nu este de lepădat!” Reghe, pus în alertă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2023, 17:48

Laurențiu Reghecampf, avertizat în privința iubitei Corina Caciuc. „Nu este de lepădat!” Reghe, pus în alertă

Laurenţiu Reghecampf se iubeşte cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurențiu Reghecampf a fost avertizat în privința iubitei Corina Caciuc. Reghe a fost pus în alertă. Ce trebuie să facă antrenorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a fost avertizat de fanii săi să aibă grijă de familia sa și să o țină aproape pe Corina Caciuc pentru tot restul vieții. Admiratorii antrenorului sunt încântați de noua partneră a lui Reghe.

Laurențiu Reghecampf, avertizat în privința iubitei Corina Caciuc

Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie cu fiul său și al Corinei Caciuc, Liam. Fanii s-au înghesuit în secțiunea de comentarii și au avut un mesaj clar pentru Reghe: să nu o părăsească vreodată pe Corina Caciuc.

„Să vă trăiască, să fiți fericiți și tu, tati, să nu o mai lași pe mami asta, pâna la sfârșitul capătului de moarte… că nu este de lepădat!!”, e unul dintre comentariile primite de Reghecampf.

„Nu ascultați nimic din ceea ce spun gurile rele, nu va uitați in spate, nu judecați trecutul niciunuia dintre voi pt ca dacă v-ați întâlnit a fost dorința lui Dumnezeu”, e un alt comentariu la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Iubirea voastră sa prindă aripi puternice!”, i-a mai transmis un alt fan lui Laurențiu Reghecampf.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

2022 nu a fost cel mai bun an al lui Laurențiu Reghecampf. După plecarea surprinzătoare de la Universitatea Craiova, antrenorul în vârstă de 47 de ani a ales să semneze în Azerbaidjan, cu Neftchi Baku. A fost însă într-un continuu scandal cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au bătut în plină stradă în timp ce erau în scandal de divorț.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan ripostează. Vedeta în vârstă de 49 de ani nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Avocatul ei, Barna Bolonyi, a dat-o de gol.

Agentul de jucători a primit o lovitură importantă. Judecătoria Buftea admis cererea de divorț pe care o înaintase soţul ei. Deciziile luate nu au fost deloc pe placul ei.

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și