Închide meniul

Florin Lovin, vehement în privința antrenorilor fără licență PRO din Liga 1: „Nu e corect față de cine a muncit”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 22:00

Florin Lovin, vehement în privința antrenorilor fără licență PRO din Liga 1: Nu e corect față de cine a muncit”

Florin Lovin, vehement în privința antrenorilor fără licență PRO din Liga 1

Hepta

Florin Lovin, atac vehement la adresa antrenorilor fără licență PRO din Liga 1. Fostul mijlocaș este de părere că nu ar trebui lăsați să antreneze cei care nu au făcut Școala de Antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovin susține că nu este corect față de antrenorii care au plătit și care și-au finalizat studiile.

Florin Lovin, vehement în privința antrenorilor fără licență PRO din Liga 1

Ba mai mult, fostul fotbalist a dezvăluit că nu este deloc ușor să termini Școala de Antrenori, un motiv în plus să existe pedepse clare pentru tehnicienii din Liga 1 fără licență PRO.

„Problema este cine îţi dă acea calificare. La noi în România, cine conduce şcoala de antrenori? Sunt oameni care totuşi nu au un trecut fotbalistic în spate. Eu ştiu mai multe să zic aşa, de la mai mulţi antrenor care au fost, că sunt multe lucruri care se întâmplă acolo care sunt departe de realitate, n-au treabă deloc cu fotbalul. Chestii legate de medicină, de exemplu, care nu au sens.

Treaba ta este să antrenezi, nu să ştii tot de medicină, chestii aşa aprofundate. Sunt foarte multe cazuri de antrenori fără licenţă care antrenează. Nu e corect. Oamenii au muncit, au platit, nu este corect. Mai ales că este vorba de nişte examene grele, chiar trebuie să înveţi foarte mult. Am o cunoştinţă care mi-a zis: «frate câtă şcoală e de făcut acolo»… Atunci de ce să aibă dreptul de a antrena unul care nu a făcut şcoală? Nu e corect faţă de cine a muncit, plătit etc.

Reclamă

Soluţia? Trebuie restructurată şcoala de antrenori. Să fie ceva mai accesibil. Măcar până la licenţa PRO, parcugi mai repede paşii. Dacă ai meciuri la naţională, ai ceva meciuri în Liga I, să ai un tratament preferenţial”, a declarat Florin Lovin pentru orangesport.ro.

Cristian Săpunaru a răbufnit în momentul în care a auzit că există riscul ca şcoala de antrenori din Moldova să nu se echivaleze în România

Cristi Săpunaru a avut un discurs furios şi nu concepe ca studiile de la Şcoala de Antrenori din Moldova să nu se echivaleze.

Săpunaru vrea să devină antrenor după ce se retrage din fotbal. Acesta visează ca într-o zi să devină antrenorul Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu îmi doresc să mai joc! Să terminăm anul cu bine şi vedem ce va fi la anul. Am făcut în Moldova cursuri de licenţă B şi aştept să încep la anul! Ce discuţii? E ilegală şcoala din Moldova? Cum să nu se echivaleze? Păi ce, am fost acolo şi m-am cocoţat în bananier să iau banane? Am fost şi am făcut şcoală! Eu le-am mai spus. Foştii fotbalişti intrăm în aceeaşi oală cu oamenii normali care fac şcoală de antrenori. Nu mi se pare normal. Eu 20 de ani nu am fost zugrav, am fost fotbalist!

Dacă mă apuc de şcoală, ar trebui să am un avantaj. Nu îţi răspunde nimeni. Eu antrenez aşa şi dacă mi se va îngrădi dreptul la muncă o să apelez la judecată. Normal că vreau să intru în pâine! Să mă apuc la 50 de ani de antrenat? În 7 ani poţi să mori şi să nu mai apuci să antrenezi. Îmi doresc mult să ajung să antrenez Rapidul. Până atunci, e drum lung. Acum sunt jucător”, a spus Cristio Săpunaru într-un interviu acordat în cantonamentul din Antalya.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și