Închide meniul
Foto

Ivana Knoll şi-a pus fanii pe jar cu imaginile făcute în Maldive! „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, apariţie de senzaţie!

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2023, 22:41

Reclamă
Ivana Knoll şi-a pus fanii pe jar cu imaginile făcute în Maldive! „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, apariţie de senzaţie!

Ivana Knoll şi-a pus fanii pe jar cu imaginile făcute în Maldive

Ivana Knoll, vacanţă în Maldive / Instagram

Ivana Knoll şi-a pus din nou fanii pe jar. „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” rămâne în centrul atenţiei şi după finalul turneului final. Modelul croat în vârstă de 30 de ani are apariţii răvăşitoare pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana a adunat trei milioane de urmăritori pe durata Campionatului Mondial 2022, competiţie în care favoriţii ei au ajuns până în semifinale. Croaţia a câştigat finala mică, astfel că jucătorii antrenaţi de Zlatko Dalic au plecat acasă cu medaliile de bronz.

Ivana Knoll şi-a pus fanii pe jar cu imaginile făcute în Maldive

Fosta Miss Croația tocmai a postat o fotografie făcută în Maldive, la piscină. Aceasta a devenit imediat virală! A adunat aproape 100.000 de aprecieri în mai puţin de două ore.

Reclamă
Reclamă 4

Te iubesc!„, „Eşti favorita mea„, „Spectaculoasă” şi „Eşti minunată” au fost numai câteva dintre sutele de comentarii primite de Ivana.

Ivana a făcut furori şi în tribunele stadioanelor. Aşa i-a înnebunit pe arabi cu apariţiile sale. Publicitatea din timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să prindă un loc de muncă în SUA, ca şi model.

Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, s-a bucurat Ivana Knoll, după ce a primit viza.

Reclamă

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

Considerată a fi „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial„, Ivana tocmai şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Ivana Knoll este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi postează zeci de poze în costum de baie. Chiar a făcut furori pe una dintre piesele lui Tzancă Uraganu, cel mai în vogă manelist din țara noastră.

Ține ochii închiși să te sărut pe furiș”, este unul dintre versurile din piesa pe care Ivana Knoll a făcut gimnastica de dimineață.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și