Închide meniul
Foto

„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la o echipă de fotbal. Răspunsul primit a luat-o prin surprindere

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2023, 18:51 / Actualizat: 15 ianuarie 2023, 21:57

Reclamă
„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la o echipă de fotbal. Răspunsul primit a luat-o prin surprindere

"Jessy Bunny" a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la o echipă de fotbal

"Jessy Bunny" a vrut să investească la Nurnberg / Instagram

„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la echipa ei de suflet. Tânăra de 22 de ani, cunoscută pentru conţinutul pe care îl publică pe platforma destinată adulţilor, şi-a dorit să investească la Nurnberg, dar răspunsul primit de la conducătorii clubului a luat-o prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia a devenit celebră după ce a început să vândă poze provocatoare. A adunat deja o avere şi a încercat să devină acţionar la echipa feminină de fotbal a celor de la Nurnberg. Propunerea ei de a ajuta clubul cu bani a fost refuzată.

„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la Nurnberg

Originară din Australia, „Jessy Bunny” s-a stabilit în Mallorca. Este suporteră înfocată a nemţilor de la Nurnberg şi, când a aflat că echipa pe care o susţine este într-un impas financiar, a fost dornică să ajute.

Urmăresc şi meciurile echipei feminine. Chiar sunt mândră de aceasta! Eu aș vrea să sprijin financiar echipa feminină de fotbal a lui Nurnberg, să devin sponsor cât mai curând. Proiectul acesta înseamnă mult pentru mine din punct de vedere personal„, a transmis cea care are 143.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Imediat după ce, în spaţiul public, au apărut declaraţiile oferite de „Jessy Bunny”, şefii clubului au postat un comunicat oficial.

Reclamă

Ca şi criterii de marketing, clubul FCN nu intră în niciun parteneriat cu persoane din categoria erotică, datorită principiilor noastre„, au transmis aceştia, potrivit bild.de.

Echipa feminină a lui Nurnberg a ajuns în liga secundă. În aceeaşi situaţie este şi echipa masculină, care ocupă locul 11 în 2.Bundesliga.

„Jessy Bunny” a recunoscut că merge des la meciurile lui Nurnberg alături de familie. Jurnaliştii de la mynet.com au precizat că femeia care s-a îmbogăţit pe OnlyFans are cel mai mare bust din Australia (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Nu este primul model care a încercat să investească la echipa de suflet, dar a fost refuzată. Daniella Chavez (36 de ani) a strâns opt milioane de dolari pentru a cumpăra echipa de fotbal O’Higgins FC din Chile. Nu a avut succes.

Am strâns 8 milioane de dolari, dar acum văd că cei din conducerea lui O’Higgins nu vor să-mi vândă clubul, pentru că i-am criticat.

Evident că voi face asta dacă nu fac lucrurile așa cum trebuie făcute. Ricardo Abumohor (n.r. patronul clubului) a anunțat că vrea să vândă”, spunea Daniella, în vara anului trecut.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și