Închide meniul

Condiţiile puse de Rapid pentru ca Adrian Mutu să plece la Salernitana! Anunţul oficialilor giuleşteni: „Contractul e clar!”

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 21:53

Reclamă
Condiţiile puse de Rapid pentru ca Adrian Mutu să plece la Salernitana! Anunţul oficialilor giuleşteni: „Contractul e clar!

Adi Mutu e în doliu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Oficialii de la Rapid au făcut un anunţ despre o posibilă plecare a lui Adrian Mutu la Salernitana. Victor Angelescu a enumerat condiţiile prin care „Briliantul” îi poate părăsi pe giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia a dezvăluit că oficialii de la Salernitana îl iau în calcul pe Adrian Mutu pentru postul de antrenor. Tehnicianul are contract cu Rapid până în 2025.

Oficialii de la Rapid, anunţ despre o posibilă plecare a lui Adrian Mutu la Salernitana

Victor Angelescu a declarat că Adrian Mutu poate pleca de la Rapid doar dacă i se va achita clauza de reziliere stipulată în contract. În acest caz, finanţatorul giuleştenilor susţine că dacă „Briliantul” îşi va dori să accepte o eventuală provocare din Serie A, este liber să o facă.

Cu toate acestea, Angelescu este de părere că Mutu va rămâne antrenorul lui Rapid, deoarece giuleştenii nu au avut niciun contact cu italienii de la Salernitana.

„N-am vorbit nimic. Am auzit doar din presă și am fost întrebat, dar nu am avut nicio discuție. Sincer vă spun, nu știu dacă e real sau nu, am aflat și noi din presă.

Reclamă
Reclamă

Nu am avut niciun contact cu clubul de acolo, nu știu să vă zic mai multe, nu cred că se pune problema plecării.

Contractul e destul de clar, are clauză de reziliere. Dacă îi plătește cineva clauza și vrea să plece, e liber să o facă”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A. Impresarul este de părere că tehnicianul de la Rapid mai are de aşteptat până va ajunge să antreneze o echipă din campionatele puternice din Europa.

Reclamă

Victor Becali susţine că Adrian Mutu şi-a construit un nume în Serie A, însă îi va fi foarte greu să ajungă să antreneze un club din prima ligă din Italia. Impresarul susţine că patronul de la Salernitana, echipa care îl doreşte pe „Briliant”, este unul foarte bogat, care va fi foart atent pe cine va aduce pe banca echipei sale.

„Mutu este lăudat. A făcut o treabă bună și el, în Italia, are un nume, dar ce să vă spun. Noi știm cine este la Salernitana, avem un raport bun, am fi aflat și noi ceva din Italia, dar este posibil să fie așa cum spun toți.

Dacă îi cunoaștem, asta nu înseamnă că trebuie să ne spună nouă neapărat. Mutu a marcat atâtea goluri în Italia, dar la italieni îmi este greu să cred, mai ales în zona cluburilor în care stau așa într-o zonă mai periculoasă și nu se pot risca la experimente, pentru că acolo nu sunt chiar așa mulți antrenori străini.

Salernitana are un proprietar foarte potent financiar, dar de la potent financiar la să ajungă să bage banii e distanță lungă. Cunoscând foarte bine cluburile din Italia, așa cum și Dan Petrescu are un nume greu în Italia, dar este greu să intri așa în Italia ca antrenor, pentru că nu prea aduc străini.

Chiar mi-aș dori ca Mutu să ajungă în Italia, ar fi o experiență foarte bună pentru el”, a declarat Victor Becali, pentru sptfm.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și