Închide meniul
Foto

Cum a devenit milionară o gimnastă de doar 20 de ani! Succesul ei nu are legătură cu sportul

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 17:13

Reclamă
Cum a devenit milionară o gimnastă de doar 20 de ani! Succesul ei nu are legătură cu sportul

Olivia Dunne / Instagram

Olivia Dunne / Instagram

S-a aflat cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani. Secretul din spatele succesului ei nu stă în sport, ci în faptul că se bucură de milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Dunne este în centrul atenției în SUA, și nu datorită sportului pe care îl practică. Gimnasta de 20 de ani este urmărită de milioane de oameni atât pe TikTok, cât și pe Instagram.

Cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani

Olivia Dunne este cunoscută drept „Livvy” pe rețelele de socializare. Acesta este o sportivă de 20 de ani, originară din New Jersey, care este extrem de cunoscută în rândul americanilor, și nu pentru cariera din sport.

Gimnasta se bucură de un mare succes în mediul online, acolo unde este urmărită de 3,1 milioane de oameni pe contul său de Instagram, în timp ce pe TikTok, numărul de persoane care îi urmărește videoclipurile este aproape dublu.

Din activitatea sa pe rețelele de socializare, Olivia Dunne a strâns o avere de 2,3 milioane de dolari. Aproape jumătate din această sumă a fost încasată în urma colaborării cu WME Sports, anunță marca.com.

Reclamă

O altă gimnastă vrea să o copieze pe Olivia Dunne

Astfel, în acest context, o altă gimnastă vrea să își copieze colega și a început să fie cât mai activă pe conturile de socializare. Este vorba de Elena Arenas, despre care jurnaliștii americani notează faptul că „fotografiile ei ar trebui interzise pe social media”. (VEZI FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Elena Arenas are puțin peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, și astfel mai are mult de muncit până va ajunge la numărul impresionant de persoane pe care le are colega ei, Olivia Dunne.

„Gimnasta Elena Arenas, ale cărei poze ‘ar trebui interzise’ pe social media, o copiază pe Olivia dunne cu pozele minunate din camerele de hotel. Elena Arenas vrea coroana Oliviei Dunne și a fost recent comparată cu prietena ei.

Reclamă 4 / 0/3

Elena Arenas este la același colegiu ca și Olivia Dunne, influencer care a făcut senzație pe internet. Cele două sunt bune prietene și postează des poze împreună, atât din viața personală, cât și din competițiile la care participă. Dunne a devenit milionară la vârsta de 18 ani, iar acum are o avere de aproximativ 2,3 milioane de dolari.

Elena nu este însă foarte departe. Ea are 210.000 de urmăritori pe Tik Tok și peste 100.000 pe Instagram. Recent, Elena Arenas și-a copiat colega și a postat o poză din camera de hotel, în echipamentul celor de la LSU”, notează jurnaliștii americani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și