Închide meniul
Foto

Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro: „Mă şi bătea dacă îl opream!”

Publicat: 20 ianuarie 2023, 12:00

Reclamă
Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro: „Mă şi bătea dacă îl opream!”

Sandu Lungu'

Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Comșa e românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, la concursul de palme organizat de RXF. Sorin Comşa e cel care a câştigat competiţia, dar a ieşit extrem de şifonat din ring.

Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Sandu Lungu a fost arbitru şi a vorbit despre imaginile cu faţa umflată a lui Sorin, care au făcut înconjurul lumii.

Deşi avea faţa umflată, Sorin Comşa a continuat competiţia pe care a şi câştigat-o.

Au fost cei de la Smurd acolo. Întotdeauna când am considerat să îi fac un control, l-am dus acolo, iar medicii şi-au dat acordul. Băiatul cred că mă şi bătea dacă îl opream. Era foarte hotărât şi nu puteam să îl opresc. Îşi dorea foarte mult victoria. Era bine, nu a dat nicioadată un semn că era inconştient. E un băiat de fier. A făcut încojurul lumii această imagine cu el„, a spus Sandu Lungu pe contul de Facebook.

Reclamă

Totuşi, cec-ul de 5.000 de euro l-a făcut să uite de faptul că are traumatisme. Mai mult, pentru suma potrivită, el este pregătit să participe din nou la dura întrecere.

Românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro a rupt tăcerea

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația.

Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi celebrul Conor McGregor a avut un comentariu de făcut pe seama românului. „O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a scris Conor pe Twitter.

Reacţii negative pe seama competiţiei

Competiţia desfăşurată în Capitală a adunat şi o serie de comentarii negative. Imaginile cu participanţi au fost extrem de dure şi pot afecta emoţional.

”Ridicol! Cum poate fi distractiv așa ceva?”, ”Îmi vine să vomit!”, ”Ce prostie, sper să vă închidă cineva”, ”E greșit din toate punctele de vedere”, au scris internauţii, conform digisport.ro. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și