Închide meniul

Cutremur la Juventus! Procurorii cer o sancţiune de 9 puncte. Pedepse grele pentru Agnelli şi Nedved

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2023, 15:48

Reclamă
Cutremur la Juventus! Procurorii cer o sancţiune de 9 puncte. Pedepse grele pentru Agnelli şi Nedved

Cutremur la Juventus! Procurorii cer o sancţiune de 9 puncte

Cutremur la Juventus! Procurorii cer o sancţiune de 9 puncte / Profimedia Images

E cutremur la Juventus. Procurorul Federaţiei Italiene de Fotbal a cerut o sancţiune de 9 puncte pentru bianconeri, care să intre în vigoare chiar în acest sezon de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia susţine că procurorul Giuseppe Chinè a cerut şi pedepse cu închisoarea pentru Agnelli (16 luni cu suspendare), Paratici (20 de luni şi 10 zile cu suspendare), Cherubini (10 luni cu suspendare) şi pentru restul de şefi vizaţi (12 luni cu suspendare).

Cutremur la Juventus! Procurorii cer o sancţiune de 9 puncte

Juventus e pe locul 3 în acest moment, cu 37 de puncte acumulate după primele 18 etape disputate. Fără cele 9 puncte, piemontezii ar coborî pe 8, la 6 lungimi de poziţia a şaptea, ocupată de Roma.

La finalul anului trecut, demisia colectivă de la Juventus a venit după ce declaraţiile financiare ale clubului au fost controlate de procurori şi de autoritatea italiană de reglementare a pieţei Consob, în ultimele luni, pentru presupusă falsă contabilitate şi manipulare a pieţei. Compania a negat orice faptă greşită.

Schimbare la Juventus

Recent, Gianluca Ferero a fost numit în funcţia de preşedinte al clubului. “Ne aşteaptă provocări şi noi, Board-ul clubului, credem că avem experienţa, competenţa şi determinarea necesare pentru a o apăra pe Juventus şi ne apăra echipa în faţa tuturor instituţiilor competente. O vom face cu determinare şi rigoare, cu calm şi fără aroganţă. I-am respectat şi îi vom respecta mereu pe cei care ne judecă, dar ceea ce ne dorim este ca şi noi să fim respectaţi”, a spus Ferrero.

Reclamă

Decizia fost luată de Board-ul grupării torineze, întrunit imediat după ce a fost numit de adunarea generală a acţionarilor. Board-ul l-a numit, de asemenea, pe Maurizio Scanavino CEO al clubului Juventus. Scanavino era până acum director general.

Gianluca Ferrero îi succede lui Andrea Agnelli la conducerea clubului Juventus.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și