Închide meniul

Tragedie în lumea sportului! Un campion mondial la Freeskiing a fost ucis de avalanșă! Avea doar 31 de ani

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 17:11

Reclamă
Tragedie în lumea sportului! Un campion mondial la Freeskiing a fost ucis de avalanșă! Avea doar 31 de ani

Un campion mondial la Freeskiing a fost ucis de o avalanșă

Kyle Smaine / Profimedia

Tragedie în lumea sportului! Kyle Smaine, campion mondial la Freeskiing, a fost ucis de o avalanșă în Japonia. Sportivul american avea numai 31 de ani. Şi un alt schior a murit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Smaine și-a găsit sfârșitul chiar în timpul vacanței pe care a ales să și-o petreacă în Japonia.

Tragedie în lumea sportului! Un campion mondial la Freeskiing a fost ucis de avalanșă! Avea doar 31 de ani

Kyle schia pe muntele Hakuba Norikura, la aproximativ 2.500 de metri înălțime, potrivit The Sun. Sportivul obișnuia să vină deseori în Japonia, fiind una dintre destinațiile sale preferat pentru schi.

„Asta este ceea ce mă face să revin în Japonia în fiecare iarnă! Incredibilă calitate a zăpezii, furtuni non-stop și un teren foarte plăcut care devine și mai bun pe măsură ce îl explorezi”, a scris Kyle Smaine pe contul său de Instagram, chiar înainte de tragedie.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Kyle Smaine (@kylesmaine)

Grant Gunderson, fotograful sportivului american, a fost și el în Japonia. Ba chiar s-a aflat și el pe munte în acele momente tragice, însă a reușit să anticipeze ceea ce va urma și a fugit cât de repede a putut. Același lucru a încercat să-l facă și campionul mondial. Din păcate pentru el însă, fiind prea aproape de avalanșă, nu a mai reușit să evite tragedia.

„Ieri a avut loc cel mai horror scenariu. Kyle și încă doi schiori au încercat să fugă, să scape. Unul dintre schiori a reușit să se salveze, însă Kyle și un schior austriac nu au reușit. Kyle a fost aruncat 50 de metri de acea avalanșă. A fost îngropat și ucis de acel val.

Reclamă 4 / 0/3

Medicii au încercat tot posibilul pentru a-i salva pe cei doi, însă nu s-a mai putut face nimic. Îmi voi aminti de acest moment pentru tot restul vieții mele”, a povestit Grant Gunderson, fotograful campionului mondial ucis de avalanșă.

Kyle Smaine a devenit campion mondial la Freeskiing în anul 2015 și era un nume important în lumea sporturilor de iarnă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și