Închide meniul
Foto

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său. Maria are 62 de ani, însă arată impecabil

Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:14

Reclamă
Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său. Maria are 62 de ani, însă arată impecabil

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare

Victor Pițurcă/ Profimedia

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă. Maria îi stă alături fostului selecţioner al României de mai bine de 30 de ani. Căsnicia celor doi a fost supusă unor teste, însă Maria a avut puterea să treacă peste tot de dragul soţului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria şi-a iertat soţul pentru cei 16 ani, timp în care a avut şi o relaţie extraconjugală cu o femeie care i-a dăruit un copil. Maria a găsit puterea să treacă peste infidelitatea soţului său şi l-a iertat, având în vedere că în prezent au o căsnici fericită.

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său

Cuplul Piţurcă a mai avut un moment de cumpănă în 2013, în momentul în care fostul selecţioner a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, în „Dosarul Valiza”. Atunci, Victor Piţurcă a fost găsit vinovat pentru mărturie mincinoasă.

În acest moment în care Victor Piţurcă este reţinut, Maria trece prin momente grele, având în vedere cât îşi iubeşte soţul.

Victor Piţurcă a ajuns la 65 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânăr

Victor Piţurcă i-a uimit de-a lungul timpului pe oamenii fotbalului. Ajuns la 66 de ani, fostul selecţioner arată cu 20 de ani mai tânăr şi a dezvăluit care este unul din secretele sale.

Reclamă

„Alerg în pădure în fiecare zi”, a anunţat Piţurcă, în exclusivitate. Astfel, Piţi reuşeşte să se menţină într-o formă de invidiat. Pe de altă parte, el s-a obişnuit şi cu munca de bunic. „Sunt înconjurat de nepoţi, mă consider un om fericit”, a mai spus tehnicianul.

Pe de altă parte, Piţurcă are o fermă şi de acolo îşi procură alimentele pe care le mănâncă zilnic. „Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă, la finalul lunii martie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și