Închide meniul

Cum arată Top 10 cele mai tari transferuri ale iernii! Chelsea, fără adversar. Premier League a spulberat concurenţa

Dan Roșu Publicat: 1 februarie 2023, 13:05

Reclamă
Cum arată Top 10 cele mai tari transferuri ale iernii! Chelsea, fără adversar. Premier League a spulberat concurenţa

Cum arată Top 10 cele mai tari transferuri ale iernii

Sigla clubului Chelsea / Profimedia Images

Top 10 cele mai tari transferuri ale iernii este dominat autoritar de Premier League, care a realizat cele mai scumpe nouă mutări din această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a culminat cu mutarea reuşită de Chelsea în ultimul moment. Londonezii au plătit 121 de milioane de euro pentru Enzo Fernandez, care a devenit şi cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Aducerea lui Mykhaylo Mudryk de la Şahtior este a doua cea mai tare tranzacţie din această iarnă. Echipa de pe Stamford Bridge a plătit alte 70 de milioane de euro. Podiumul iernii e completat de Anthony Gordon, pentru care Newcastle a plătit 45 de milioane de euro.

Tot Chelsea i-a mai adus şi pe Benoit Badiashile, pentru 38 de milioane de euro, şi pe Noni Madueke, pentru alte 35 de milioane de euro. Liverpool a mutat şi ea prin aducerea lui Cody Gakpo, în schimbul a 42 de milioane de euro.

Cum arată Top 10 cele mai tari transferuri ale iernii

Todd Boehly a făcut cel mai scump transfer din istoria Angliei

Chelsea a dat marea lovitură şi plăteşte 121 de milioane de euro pentru Enzo Fernandez. Mutarea s-a perfectat pe ultima sută de metri, în miez de noapte!

Reclamă

Todd Boehly l-a făcut uitat pe Roman Abramovich şi a reuşit o campanie de transferuri incredibilă. A adus nu mai puţin de opt jucători într-o singură lună. „Cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială” vine pe Stamford Bridge.

Benfica a acceptat, după lungi negocieri, să îl vândă pe mijlocaşul care a devenit campion mondial cu Argentina. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil până în 2031. 25% din sumă va fi plătită de portughezi către River Plate, fostul club al lui Enzo.

Chelsea va achita întreaga sumă în 6 rate. Va plăti pentru început nu mai puţin de 45 de milioane de euro. În această ediţie de campionat, Enzo Fernandez avea un gol şi 5 pase decisive în 17 meciuri din campionat. În 9 meciuri din Champions League (incluzând şi preliminariile), sud-americanul a reuşit 2 goluri şi 2 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și