Închide meniul

Câti bani a primit Real Madrid după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 16:50

Reclamă
Câti bani a primit Real Madrid după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Câti bani a primit Real Madrid după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Eder Militao, Rodrygo și Vinicius Junior / Profimedia

Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor după ce s-a impus în finala cu Al-Hilal, scor 5-3. Madrilenii au disputat doar 2 meciuri la competiția organizată în Maroc, ambele câștigate fără prea mari emoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru „Los Blancos” a fost cel de-al 5-lea Mondial al Cluburilor cucerit, record absolut.

Câti bani a primit Real Madrid după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Pentru triumful din Maroc, campioana Spaniei a câștigat 5 milioane de euro, în timp ce finalista Al-Hilal a primit 4 milioane de euro. Câștigătoarea finalei mici, formația braziliană Flamengo, a fost recompensată cu doar 3 milioane de euro.

Real Madrid a câștigat competiția în sezoanele 22/23, 18/19, 17/18, 16/17 și 14/15, fiind deținătoarea recordului pentru cele mai multe Mondiale ale Cluburilor.

Madrilenii se vor concentra acum pe La Liga, unde dă o luptă la distanța cu liderul Barcelona, dar și pe Liga Campionilor, unde au parte de un duel „de foc” cu Liverpool, în optimile de finală.

Reclamă
Reclamă

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de jurnaliștii de la The Athletic.

Britanicii anunță că superstarul parizian are o clauză contractuală care îi permite să nu-și prelungească contractul cu PSG dincolo de vara anului 2024. Astfel, Kylian Mbappe ar putea semna cu Real Madrid din postura de fotbalist liber de contract.

Clubul din Madrid a încercat să-l transfere pe francez și în vara lui 2022, iar mutarea a fost foarte aproape să se realizeze. Situația a fost însă schimbată după presiunile uriașe care au fost puse pe Kylian Mbappe de a rămâne în Franța.

Reclamă

Inclusiv Emmanuel Macron, președintele din Hexagon, a jucat un rol decisiv în convingerea fotbalistului de a nu pleca în Spania. Totuși, Mbappe nu pare a fi mulțumit de ce se întâmplă la PSG și ia în calcul să facă totuși trecerea la Real Madrid.

„Mbappe nu va pleca de la Paris în această vară. Real Madrid va monitoriza atent situația francezului, după ce a aflat de clauza din contract care poate favoriza un transfer în 2024. Haaland era o altă țintă pentru madrileni, dar este mai avantajos să-l iei pe Mbappe liber în 2024 decât să dai 176 de milioane de lire sterline pentru Haaland”, precizează sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Steaua – Csikszereda 0-0! Echipa lui Daniel Oprița a oprit seria de 7 victorii la rând a ciucanilor

19:53

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

19:51

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

19:49

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele de start

19:44

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui”! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

19:15

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai! Dinamo a făcut anunțul oficial: „Mult succes!”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și