Închide meniul

Explicația Jandarmeriei, după ce o femeie a leșinat și a căzut din tribună din cauza gazului lacrimogen, în timpul meciului FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 9:46

Reclamă
Explicația Jandarmeriei, după ce o femeie a leșinat și a căzut din tribună din cauza gazului lacrimogen, în timpul meciului FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

Momente de paică la FC U Craiova 1948 - CS Mioveni

Femeia care a leșinat a căzut peste balustradă, de la o înălțime de trei metri / Captură Digi Sport

Jandarmeria a venit cu explicația după ce o femeie a leșinat și căzut din tribună în timpul meciului FC U Craiova 1948 – CS Mioveni, din cauza gazului lacrimogen pe care l-a inhalat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmeria Craiova susține că gazul lacrimogen a fost activat accidental, în încercarea de a opri un conflict între ultrași, și și-a exprimat regretele cu privire la incidentul prin care a trecut femeia.

Jandarmeria a venit cu explicația după ce o femeie a leșinat la FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

„Spre finalul partidei de fotbal, având în vedere stările conflictuale dintre membrii peluzei și suporterii din Tribuna a doua, a fost necesară realizarea cordoanelor de jandarmi în interiorul arenei sportive pentru a preveni escaladarea conflictului.

În momentul deplasărarii jandarmilor, s-a declanșat accidental un dispozitiv iritant lacrimogen. În urma acestui incident, conducerea unității a dispus verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situații.

Pe această cale, ne exprimăm regretul pentru producerea acestui eveniment”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Craiova.

Reclamă

Momente de panică la FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

În minutul 76 a fost întrerupt meciul. O femeie de la tribuna a doua a căzut peste balustradă. Aceasta a fost ridicată de alți fani și urcată în ambulanță, care a pătruns de urgență pe gazon.

Din informațiile as.ro, s-a ivit un scandal între ultrașii din Peluza Sud, iar jandarmii au acționat cu gaze lacrimogene. Gazele s-au împrăștiat pe tot stadionul, ajungând inclusiv la tribuna a doua, unde se afla femeia care a căzut peste balustradă.

Aceasta a încercat să coboare treptele ca să scape de gazele lacrimogene, dar i s-a făcut rău și a căzut peste balustradă, de la o înălțime de trei metri. A fost urcată în ambulanță și transportată la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Partida a fost întreruptă timp de cinci minute de către arbitrul Iulian Dima.

FC U Craiova 1948, patru victorii la rând în Liga 1

FC U Craiova 1948 a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe CS Mioveni, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1. Au înscris Chiţu ’13 şi Albu ‘90 pentru gazde şi Scarlatache ’66 pentru oaspeţi.

Clasament Liga 1

1. Farul, 27 de meciuri, 58 de puncte
2. CFR Cluj, 26 de meciuri, 53 de puncte
3. FCSB, 26 de meciuri, 48 de puncte
4. Rapid, 26 de meciuri, 46 de puncte
5. Universitatea Craiova, 26 de meciuri, 45 de puncte
6. Sepsi, 26 de meciuri, 38 de puncte
7. FC U Craiova 1948, 27 de meciuri, 36 de puncte
8. Petrolul, 26 de meciuri, 33 de puncte

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și