Închide meniul

Andy Murray îi aşteaptă pe sportivii ruşi la Wimbledon 2023: „Nu o să înnebunesc dacă aşa vor sta lucrurile”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2023, 14:36

Andy Murray îi aşteaptă pe sportivii ruşi la Wimbledon 2023: „Nu o să înnebunesc dacă aşa vor sta lucrurile

Andy Murray îi aşteaptă pe sportivii ruşi la Wimbledon 2023

Andy Murray, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andy Murray îi aşteaptă pe sportivii ruşi la Wimbledon 2023! Scoţianul crede ca responsabilii turneului de la Wimbledon vor permite participarea ruşilor şi belaruşilor la ediţia din acest an a Grand Slam-ului pe iarbă din capitala Marii Britanii, dar a recunoscut că „nu va înnebuni” dacă aşa vor sta lucrurile, informează BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Murray, fostul lider al clasamentului ATP, a donat peste 500.000 de lire din premiile sale în bani recoltate în 2022 pentru a-i ajuta pe copiii ucraineni afectaţi de invazia rusă, dar a afirmat anterior că „nu susţine” interdicţia impusă anul trecut ruşilor şi belaruşilor de către organizatorii competiţiei de la All England Club.

Andy Murray îi aşteaptă pe sportivii ruşi la Wimbledon 2023

„Înţeleg că li se va permite să joace şi nu o să înnebunesc dacă aşa vor sta lucrurile. Dar dacă Wimbledon-ul va urma o altă cale, aş înţelege asta”, a declarat scoţianul.

„Este cu adevărat dificil şi îi înţeleg pe jucătorii care nu au putut evolua anul trecut. Dar înţeleg şi situaţia şi de ce este greu pentru Wimbledon să ia o decizie în această privinţă”, adăugat el.

Anul trecut, circuitele ATP şi WTA au decis să nu acorde puncte la turneul de la Wimbledon, ca urmare a interdicţiei impuse jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi Belarus, aplicându-le totodată o amendă de 1,4 milioane de lire sterline organizatorilor.

Reclamă

Andy Murray se pregăteşte să debuteze la ediţia din acest an turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (SUA), urmând să-l înfrunte joi, în primul tur, pe argentinianul Tomas Etcheverry.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și